IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI
Viata bate filmul

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 18 REZUMAT, 29 DECEMBRIE 2015. Seyit afla de la Alya ca Petru este ucigasul fratelui sau

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 29 DECEMBRIE 2015. In momentul in care afla de logodna dintre Petru si Sura, Alya se simte tradata de cel pe care il crezuse la un moment dat nu numai aliat impotriva lui Billy ci si barbatul de care se indragostise.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 29 DECEMBRIE 2015. Alya nu se fereste sa-l ameninte pe Petru cu faptul ca-i va spune Surei care este adevarata fata a lui. Este insa un nou moment in care Petru isi dovedeste dibacia de a iesi cu bine din situatii limita si de a intoarce totul in favoarea lui.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 29 DECEMBRIE 2015. Pune la cale un nou plan bine gandit in urma carui scapa definitiv de Billy nu inainte insa de a intra in posesia scrisorii cu care ofiterul englez il amenintase atat de mult timp.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 29 DECEMBRIE 2015. Yahya se intoarce la hotel cu o veste neasteptata. In urma vizitei facute la Ankara, Yahya primise oferta de a deveni deputat si, in actuala atmosfera din Istanbul, parea tentat sa o accepte.

Planuieste sa se mute la Ankara impreuna cu sotia lui, Guzide, si cu Binnaz. Din punctul de vedere al lui Guzide, veste nu este una foarte buna insa, la insistentele sotului ei, accepta sa paraseasca Istanbulul pentru o noua viata.

Cu putin timp inainte de plecare, Guzide afla ca Celil s-a reintors ranit in Istanbul si lucrurile se schimba radical. Guzide se razgandeste in privinta plecarii la Ankara si acest lucru il pune pe ganduri pe Yahya care devine banuitor cu sotia lui.

Desi se amagea adesea ca intr-un final va reusi sa-i cucereasca inima lui Seyit, Murvet este descurajata de veste ca sotul ei se batuse cu Petru in numele dragostei pe care inca i-o mai purta Surei.

Are loc insa un eveniment care ii marcheaza definitiv viata lui Seyit. In toiul noptii linistea lui si a lui Murvet este deranjata de bataile in usa ale Alyei care cauta disperata ajutor.

Alya se ascunde de autoritatile britanice dupa moartea lui Billy si, avand si cateva secrete care il priveau pe Seyit, credea ca acesta ii va oferi protectia de care avea nevoie in acest moment.

Alya ii arata lui Seyit scrisoarea baronesei Lola detinuta o perioada de Billy. Seyit afla ca Petru ii ucisese fratele cel mic si totul incepe sa se clarifice in mintea si in sufletul lui.

Alya il vede pe Seyit langa Murvet si intelege ca vestea pe care i-o daduse fostului iubit al Surei le va bulversa intreaga viata. Seyit se gandeste cum sa procedeze si, desi stia ca nu este o solutie farte buna, se decide sa o ascunda pe Alya chiar in casa lui Emine.

Articole asemănătoare

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 135 REZUMAT, 30 AUGUST 2017

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 31 din data de 7 OCTOMBRIE 2015. Neriman afla ca Macit a rupt logodna cu Pelin dar si ca Faiz vrea sa o casatoreasca cu un alt baiat

Delia Ion

BILETUL ZILEI 17 MAI 2017. Real Madrid nu concepe pasi gresiti in deplasarea de la Vigo.

Bogdan