14.2 C
România
19 octombrie 2021
Viata bate filmul

IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Dani Mocanu, elevul problema al scolii! E nebun!

IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Dani Mocanu este un personaj indragit de fanii emisiunii IN PUII MEI. In editia de miercuri, 13 aprilie, am vazut cum Dani Mocanu este elevul problema al scolii, care cere taxa de protectie elevilor care chiulesc! E nebun, da! Vedeti VIDEO mai jos.

Cine ar fi crezut că Dani Mocanu este unul dintre acei elevi care pun preț pe prezența la cursuri? În spatele pachetului de mușchi se ascunde un suflet sensibil și conștiincios, care încearcă să aducă toți tinerii în clase, chiar împotriva voinței acestora.

IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Săptămânal, Dănuțzu colectează taxa de protecție de la colegii săi care stau în afara sălilor de clasă, însă uneori are surprize neplăcute, care înseamnă apariția unor școlari care au obținut dreptul de a fi la fără taxă.

Toate calculele lui Mocanu sunt stricate atunci când directorul liceului apare în peisaj și începe să îl ia la întrebări pe curajosul licean.

IN PUII MEI 13 APRILIE: Tot in editia din aceasta saptamana IN PUII MEI ati putut vedea cele mai neobișnuite tipuri de femei cu care te poți trezi acasă!

Toate categoriile de femei pe care le aduci acasă din Centrul Vechi sunt strânse într-un top de zile mari.

IN PUII MEI 13 APRILIE: Tot astazi a fost alerta de gradul zero, dupa ce Visinescu a evadat din inchisoare! Dupa ce aranjeaza si cu gasca de violatori din Vaslui, Visinescu pleaca in Cuba.

Iti recomandam si: IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Visinescu a evadat din inchisoare

IN PUII MEI 13 APRILIE 2016. Bendeac: Ce ar spune Versace daca fi singurul supravietuitor al speciei umane? VIDEO

Stiri pe aceeasi tema

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 7 DIN 21 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

MPFM SEZON 3. Grigore si Mariana, plimbare romantica in parc

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida dezvaluie adevaratul motiv pentru care nu a revenit la Mireasa pentru Fiul Meu si de ce a ales noul proiect 2k1

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult