IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Visinescu a evadat din inchisoare
Viata bate filmul

IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Visinescu a evadat din inchisoare

IN PUII MEI 13 APRILIE: Momente speciale in ultima editie a showului umoristic IN PUII MEI. A fost alerta de gradul zero, dupa ce Visinescu a evadat din inchisoare! Dupa ce aranjeaza si cu gasca de violatori din Vaslui, Visinescu pleaca in Cuba. VIDEO mai jos.

Inevitabilul s-a produs la IN PUII MEI. Alexandru Vișinescu a ieșit din închisoare. Nu a fost eliberat condiționat, ci a evadat într-un stil mare.Torționarul nu a părăsit carcera înainte de a face dreptate în cazul violatorilor de la Vaslui.

IN PUII MEI 13 APRILIE: O clipă de neatenție și Sandu Vișinescu devine noul stăpân al penitenciarului în care era deținut. Torționarul a părăsit închisoarea în stilu-i caracteristic, însă nu înainte de merge într-o scurtă vizită în celula băieților din Vaslui, acuzați de viol.

După ce aranjează totul ca la carte, Vișinescu a părăsit țara cu destinația: Cuba!

IN PUII MEI 13 APRILIE: Tot in editia din aceasta saptamana IN PUII MEI ati putut vedea cele mai neobișnuite tipuri de femei cu care te poți trezi acasă!

Toate categoriile de femei pe care le aduci acasă din Centrul Vechi sunt strânse într-un top de zile mari.

Tot uin editia de astazi, un biet instructor auto devine victima celor două fete cu personalitate, Lumy Nitsa si Lica. Asta după ce Lica decide să-și recupereze permisul de conducere și să facă, din nou, școala de șoferi.

IN PUII MEI 13 APRILIE: De senzatie este si mafiotul cu suflet mare, Dănutzu Mocanu, elevul problemă care cere taxă de protecție elevilor chiulangii!

Cine ar fi crezut că Dani Mocanu este unul dintre acei elevi care pun preț pe prezența la cursuri? În spatele pachetului de mușchi se ascunde un suflet sensibil și conștiincios

Iti recomandam si: IN PUII MEI 13 APRILIE 2016. Bendeac: Ce ar spune Versace daca fi singurul supravietuitor al speciei umane? VIDEO

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 57 REZUMAT, 13 IUNIE 2016. Drumurile lui Cihan si Ayse incep sa se intersecteze din ce in ce mai des

Delia Ion

PROGRAM BANCI DE PASTE 2018. Ce program are Raiffeisen Bank pe 6, 7 si 9 aprilie 2018

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Stefania a absolvit cu succes Masterul Facultatii de Management ASE Bucuresti

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult