IN PUII MEI, 20 APRILIE 2016. Roby Roberto si Malone arunca bomba anului! VIDEO
Viata bate filmul

IN PUII MEI, 20 APRILIE 2016. Roby Roberto si Malone arunca bomba anului! VIDEO

IN PUII MEI, 20 APRILIE 2016. ROBY ROBERTO, BOMBA ANULUI. Roby Roberto arunca bomba anului in cea mai noua editie a showului de comedie IN PUII MEI. Pe Mihai Bendeac l-am vazut asa cum nu l-am vazut niciodata! E bomba anului, mai exact varianta românească a super-producției „Home Alone”. Roby și Malone pornesc marele atac în preajma sărbătorilor

IN PUII MEI, 20 APRILIE 2016. ROBY ROBERTO, BOMBA ANULUI. Bandiții Roby Roberto vor să-i spargă casa Copilului Minune! Mihai Bendeac e așa cum nu l-ai văzut niciodată. In fapt, e o lovitură de imagine uriașă pentru media din România.

IN PUII MEI, 20 APRILIE 2016. ROBY ROBERTO, BOMBA ANULUI. Varianta autohtonă a celebrei francizei „Singur acasă” a apărut pe micile ecrane. În rolurile principale sunt doi dintre cei mai excentrici bărbați ai României: Roby Roberto și Malone.

IN PUII MEI, 20 APRILIE 2016. ROBY ROBERTO, BOMBA ANULUI. Pentru a-și mări veniturile cei doi frați de cruce au primit un pont prețios. Una dintre cele mai luxoase vile din România este nepăzită, iar în interior se află doar Adrian, un copil minune al marelui și micului ecran.

IN PUII MEI, 20 APRILIE 2016. ROBY ROBERTO, BOMBA ANULUI. Asemenea persoanjelor din „Home Alone”, Roby și Malone pornesc marele atac în preajma sărbătorilor, dar așa acum se întâmplă în variant originală, obstacolele apar la tot pasul, iar Adrian Copilul Minune scapă teafăr și nevătămat din această încercare.

Iti recomandam si: IN PUII MEI . VIDEO. Dani Mocanu, elevul problema al scolii! E nebun!

IN PUII MEI. BENDEAC SOCHEAZA! Andrei Versace A MURIT. Asa e in RAIUL SMECHERILOR

IN PUII MEI 20 APRILIE 2016. Tot in aceeasi editie il vedem pe Cheloo oprit in trafic de celebrul politist Godina. V-ați întrebat vreodată cum se comportă Cheloo atunci când este oprit în trafic de un polițist? Dar dacă polițistul este chiar Marian Godină totul ia o întorsătură neașteptată pentru că rapper-ul este cel care oprește poliția pe stradă.

IN PUII MEI 20 APRILIE 2016. Și dacă asta nu vi se pare suficient, atunci stați să vedeți ce se întâmplă atunci când oamenii legii au de-a face cu celebrul nea Mărin și nepotul său Sucă!

Mai jos vedeti video cu peripetiile lui Roby Roberto.

DIN ACEEASI EDITIE IN PUII MEI. Versace, regele fitelor, ar putea fi detront! Cine e rivalul in smecherie! VIDEO

DIN ACEEASI EDITIE IN PUII MEI. Cheloo, oprit in trafic de politistul Godina. VIDEO

Related posts

CE INSEAMNA CAND VISEZI PRAJITURI SAU TORT? Semn de recompensa insa si simbol al egoismului

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 31 REZUMAT, 30 MARTIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IUNIE 2015. Andrada si Cristi pe punctul de a depasi obstacolele si de a deveni un cuplu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult