Viata bate filmul

IN PUII MEI 2016. Bendeac il duce pe Versace in celula lui Cristi Borcea. VIDEO

IN PUII MEI 2016. In ultima editie a showului IN PUII MEI, Mihai Bendeac traieste noi experiente prin intermediul indragitului rol al lui Andrei Versace. In ultima emisiune IN PUII MEI, Andrei Versace este colegul corespunzător de celulă al lui Cristi Borcea, dupa ce a fost impuscat de politisti. Asadar ghinioanele continuă pentru șeful smecherilor, Andrei Versace! Vedeti VIDEO mai jos.

In editia de miercuri seara a showului IN PUII MEI, Andrei Versace nu ştie cu ce maşină să iasă în oraş, astfel face o scurtă prezentare a bolizilor din garaj. Poliţia îl somează să se predea, dar regele fiţelor nu acceptă, ajungând să fie împuşcat în genunchi.

IN PUII MEI 2016. Craiul Bucureștilor, interpretat magistral de Mihai Bendeac, ajunge să dea ora exactă și din temniță, acolo unde a ajuns după ce a fost prins pe barosăneală într-o mașină care nu-i aparținea. Ghinioanele continuă pentru șeful șmecherilor, care nimerește în aceeași celulă că Cristi Borcea, titularul postului în celula VIP, din pușcăria aferentă.

IN PUII MEI 2016. Tot in ultima editie a emisiunii IN PUII MEI, Roby Roberto este controlat amănunțit la aeroport. „Vă rog eu, mai cu milă, că sunteți primul acolo!”. Pentru că a avut un moment de rătăcire și a încercat să-l ironizeze pe polițistul de la aeroport, Roby Roberto are parte de un control amănunțit din partea organului legii.

IN PUII MEI 2016. Bătaie ca-n șapte păcate în recepția unui hotel din Paris, tot in ultima editie a showului de divertisment al lui Bendeac. Roby Roberto și Malone au schilodit un hamal! Parisul nu e un oraș pentru fricoși. Cei doi prieteni răbufnesc atunci când un angajat al hotelului încearcă să le ducă bagajele în camere.

Iti recomandam si: IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Bendeac il face pe Andrei Versace singurul supravietuitor al unui accident de avion

IN PUII MEI, 23 MARTIE 2016. BENDEAC SOCHEAZA! Andrei Versace A MURIT!

IN PUII MEI 2016. Tu știi cum răspundea Oana Zăvoranu în timpul liceului? Iti arata Bendeac! De la liceanul care găsește scuze puerile pentru a evita furia profesorului până la cel care nu are habar de nicio limbă străină, toate aceste tipuri sunt prezentate în cel mai original mod de Mihai Bendeac in ultima editie IN PUII MEI 2016.

IN PUII MEI 2016. Si tot in ultima editie, iubita lui Guță ajunge după gratii alături de toate ștorfetilii, șosetilii și desculțilii de la Târgșor! Narcisa, soţia regelui manelelor, Nicolae Guţă ajunge la penitenciarul de femei de la Târgşor. Aici, aceasta impune legea în celulă cu ajutorul pumnului!

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE REZIDENTIAT 2017. Cand se afiseaza rezultatele la concursul de admitere in rezidentiat din 19 noiembrie 2017

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2015. Gabi pentru Ana: Te plac si vreau sa te cunosc mai bine!

Delia Ion

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 APRILIE 2015. Elly, tinuta extrem de incitanta, in prima parte a galei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult