IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Bendeac il face pe Andrei Versace singurul supravietuitor al unui accident de avion
Viata bate filmul

IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Bendeac il face pe Andrei Versace singurul supravietuitor al unui accident de avion

IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Mihai Bendeac a realizat miercuri, 30 martie, o noua editie incendiara a emisiunii IN PUII MEI. Andrei Versace are parte de noi peripetii si daca saptamana trecuta, Versace murea intr-un accident de masina, saptamana aceasta Andrei Versace este singurul supravietuitor al unui accident de avion. 

IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Andrei Versace are şi el parte de aventura vieţii lui în acest episod, fiind singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, ajungând în locul din care „se dã ora exactã în pustietate, kilometru zero al dezastrelor”.

IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Și pentru că Andrei Versace e șeful barosănelii nu putea avea decât un accident de avion corect, corespunzător, aferent. Viața sa continuă în stil mare, de Oscar. Asemenea lui Leonardo Di Caprio, Alfa și Omega al șmecheriei bucureștene reușește să supraviețuiască unei întâlniri pe cât de violente, pe atât de erotice cu un urs aflat în zonă.

IN PUII MEI DIN 30 MARTIE – SCENETE

IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Tot in editia de miercuri ati putut vedea cum cel mai tare interogatoriu din istorie si cum poți să bei o sticlă de gin în 15 secunde! Trei capete de acuzare și un martor complex îl pot face pe eroul scenetei să înfunde pușcăria. Singura salvare vine chiar de la polițistul anchetator, care-l provoacă să consume o sticlă de gin în 20 de secunde.

IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. De asemenea, am vazut ca o „nenorocire” nu vine niciodată singură pentru Roby Roberto. Daniela e însărcinată, dar bomba abia acum urmează! Problemele se țin scai de excentricul Roby Roberto. Viața lui de burlac este aproape de sfârșit după ce Daniela l-a anunțat că urmează să devină tătic.

Vezi si: IN PUII MEI. BENDEAC SOCHEAZA! Andrei Versace A MURIT intr-un accident!

IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Si tot miercuri am aflat ca traficul bucureștean îți oferă multe surprize. Șoferii sunt de mai multe tipuri, dar ca aceștia nu vezi la fiecare pas! De la șoferul agresiv și până la pițipoanca de Capitală care iese în oraș alături de prietene. Toate categoriile de conducători auto sunt strânse într-un top de zile mari.

Simina „Shakira” de le Dobroești, cea mai tare dansatoare de la vulcanizarea lui Cristi! Are dansul în sânge și vrea să ajungă la Londra. Pentru a-și vedea visul cu ochii, Simina „Shakira” se dezlănțuie la un casting de zile mari. Este o alta sceneta din showul IN PUII MEI.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2016. Liliana a fost asaltata de unul dintre cei mai indragiti cantareti din Romania

Delia Ion

BACALAUREAT 2015. SUBIECTE BAC 2015. Proba competentelor digitale. Proba D

Cristiana Petrariu Bota

GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. LIVE ONLINE. Surprize pentru concurente in aceasta seara

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult