-6.3 C
România
23 ianuarie 2022
Viata bate filmul

IN PUII MEI, 4 MAI 2016. VIDEO. Bendeac, scena exploziva cu Versace: Ce faceti mai praduitorilor, tot morti?

IN PUII MEI, 4 MAI 2016. O noua editie a emisiunii umoristice IN PUII MEI a fost miercuri, 4 mai, la Antena 1. Mihai Bendeac a pus in scena o poveste exploziva pentru Andrei Versace, care a trait o situatie incredibila: a fost ultimul supravieţuitor al Apocalipsei. „Ce faceti mai praduitorilor, tot morti, tot morti?”, isi incepe Versace discursul la In Puii Mei, editia de miercuri, 4 mai 2016.

La IN PUII MEI din 4 mai, regele fitelor din Romania devine practic si un rege al dezastrelor, pentru ca nici macar sfarsitul lumii nu il doboara. Si totusi, lui Andrei Versace ii lipseste lucrul cel mai de pret, desi are totul: praduitorii!

IN PUII MEI, 4 MAI 2016. Îndelung parodiat la „În puii mei!”, spaima fiţelor de Dorobanţi, Andrei Versace revine în forţã în ultimul episod din acest sezon al show-ului de comedie, difuzat miercuri searã, de la 20:30, la Antena 1. Inspirat din videoclipurile pe care Versace le posteazã pe conturile de socializare, ţinându-şi mereu „fanii” la curent cu noutãţile din viaţa lui, Mihai Bendeac a creat o situaţie cu totul şi cu totul ieşitã din comun pentru craiul de Dorobanţi.

Andrei Versace îşi începe discursul printre ruine: „Ce faceţi mãi, prãduitorilor? Tot morţi? Tot morţi? Eu viu! Mai ţineţi minte când ziceaţi de Versace cã e ultimul om? Uite cã gura prãduitorului adevãr prevesteşte! Pãi ce am fãcut mã nene, mã? Eu m-am descurcat şi la sfârşitul lumii. Voi de abia vã descurcaţi pânã la sfârşitul lunii! Eu sunt aici, bineînţeles unde e Versace e kilometrul 0 al dezastrelor, de unde se dã apocalipsa exactã. Toatã viaţa nu am avut nicio lipsã, acum am apocalipsã!”, a povestit personajul interpretat de Mihai Bendeac.

Vezi si: IN PUII MEI 2016, editia de saptamana trecuta: Bendeac se ia de Andrei Versace. VIDEO

IN PUII MEI, editia de saptamana trecuta: Nicolae Guta, balamuc mare cu Narcisa Guta

IN PUII MEI, 4 MAI 2016. IN PUII MEI, 4 MAI 2016. Deşi i s-a îndeplinit visul şi poate spune despre el cã este şi cel mai deştept şi cel mai frumos bãrbat de pe pãmânt, Versace realizeazã, de fapt, cã îi lipseşte unul dintre cele mai de preţ lucruri din viaţa sa: „Mi-am dat seama cã prãduitorii mei, adicã voi, eraţi sensul vieţii mele şi nu mai am pe cine sã umilesc!”. Adevãrata provocare începe însã când craiul de Doronbanţi începe sã îşi caute pe cineva, alãturi de care sã ducã mai departe specia umanã.=

Tot in editia IN PUII MEI de miercuri, 4 mai, telespectatorii vor putea urmãri şi aventurile torţionarului Vişinescu, în rol de preparator fizic la echipa naţionalã de fotbal a României, dar şi un nou scheci de senzaţie care îi are prim plan pe Roby Roberto şi iubita sa, Daniela, în cea mai fericitã ipostazã din viaţa lor, aceea de pãrinţi.

Vezi video mai jos.

Vezi si: IN PUII MEI 2016. Roby Roberto da examenul de BACALAUREAT! VIDEO

IN PUII MEI, 4 MAI 2016. Roby Roberto este tata de gemeni. VIDEO

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL, 24 IANUARIE 2017. Iulia, in lacrimi pe podium! Juriul a avut o reactie INCREDIBILA!

Delia Ion

BRAVO AI STIL 5 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Botezatu, inlocuit de Carmen Bruma in editia de luni

Ioana Badulescu

MPFM 6 MARTIE 2015. Carmen a participat la emisiune imbracata cu tricoul de pijama

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult