9.7 C
România
23 septembrie 2021
Viata bate filmul

IN PUII MEI DIN 5 OCTOMBRIE 2016. Bendeac, show cu Roby, Versace, Daniela, Malone si Gina

IN PUII MEI, 5 OCTOMBRIE 2016. Regalul de comedie IN PUII MEI revine la Antena 1 pe 5 octombrie, de la ora 21.30. Mihai Bendeac da viata cu acelasi talent remarcabil celebrelor personaje Roby, Versace, Daniela, Malone, Dorian, Renatta si Gina. Temele abordate de Bendeac la In Puii Mei, noul sezon, sunt cat se poate de actuale si parodiaza viata „băieților de oras”. Emisiunea este urmata de EXTRA Show.

IN PUII MEI, 5 OCTOMBRIE 2016. De miercuri 5 octombrie, Mihai Bendeac revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii IN PUII MEI, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, dar și cu o premieră, serialul de comedie „Băieți de oraș”. Showul de comedie IN PUII MEI este difuzat în fiecare miercuri la Antena 1 de la orele 20.30, fiind una dintre cele mai urmarite emisiuni de comedie din România.

IN PUII MEI, 5 OCTOMBRIE 2016. Mihai Bendeac a vorbit despre noul sezon IN PUII MEI, despre personaje si despre actorii care dau viata personajelor. Actorul admite ca este primul serial din viata lui si se declara incantat de actorii tineri cu care lucrează și de felul în care au decurs lucrurile până acum. „Lucrez cu niște oameni minunați. Iar membrii echipei de producție, care muncesc enorm, se comportă ca niște eroi, lucru pentru care le mulțumesc. Oamenii ăștia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial”, a mai adăugat Mihai. Serialul va avea în mod constant și apariții periodice ale unor nume de rezonanță în lumea televiziunii, a filmului sau a teatrului.

IN PUII MEI 2016. Roby Roberto este tata de gemeni. VIDEO

IN PUII MEI, 5 OCTOMBRIE 2016. “În puii mei”, difuzat în fiecare miercuri la Antena 1 de la orele 20.30, este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de cifrele de audiență, cât și de notorietatea replicilor personajelor. De altfel, caracterele inspirate din actualitatea românească și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a intra într-o lume unde distracţia este continuă. Spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul „În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

IN PUII MEI, 5 OCTOMBRIE 2016. Imediat după „În puii mei”, începând cu orele 21.30, Antena 1 difuzează „Băieți de oraș”, un serial ce îi are în centrul acțiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboțelu’ și Versace, persoaneje deja bine cunoscute publicului, care se despind de „În puii mei” și își continuă și dezvoltă povestea în această nouă producție. Temele abordate sunt cât se poate de actuale și parodiază viața „băieților de oraș”.

IN PUII MEI 2016. VIDEO. Bendeac, scena exploziva cu Versace: Ce faceti mai praduitorilor, tot morti?

“Este primul serial din viața mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor”, a declarat Mihai Bendeac. Actorul este extrem de încântat de actorii tineri cu care lucrează și de felul în care au decurs lucrurile până acum.

IN PUII MEI, 5 OCTOMBRIE 2016. „Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deși îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu in rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă. Lorena Luchian si Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela și Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboțelu’, țigănușul depedent de păcănele și pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul. Lucrez cu niște oameni minunați. Iar membrii echipei de producție, care muncesc enorm, se comportă ca niște eroi, lucru pentru care le mulțumesc. Oamenii ăștia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial”, a mai adăugat Mihai. Serialul va avea în mod constant și apariții periodice ale unor nume de rezonanță în lumea televiziunii, a filmului sau a teatrului.

De la ora 22.30, „În puii mei” revine cu Xtra Show.

IN PUII MEI 2016. Roby Roberto da examenul de BACALAUREAT! VIDEO

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2015. Fanii cred ca Andrei o iubeste pe Roxana insa ca tanara este falsa

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 64 REZUMAT, 5 IULIE 2016. Harun decide sa-l rapeasca pe Demir si sa-i forteze mana Dilarei

Delia Ion

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de sambata!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult