24.5 C
România
17 septembrie 2021
IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS - 9 NOIEMBRIE 2016. VIDEO. Ultimul episod din sezonul de toamna aduce comedie la maxim!
Viata bate filmul

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – 9 NOIEMBRIE 2016. VIDEO. Ultimul episod din sezonul de toamna aduce comedie la maxim!

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – 9 NOIEMBRIE 2016. Ultimul episod din sezonul de toamna al show-ului de umor IN PUII MEI – BAIETI DE ORAS aduce comedie la maxim la Antena 1, e la ora 20.30. Mihai Bendeac a gandit si de aceasta data scenetela care chiar nu te poti abtine din ras, care ii au in rol principal pe celebrii Malone, Versace, Visinescu, Daniela, Roby Roberto si altii. Vom reveni cu video din episodul de astazi IN PUII PUII MEI – BAIETI DE ORAS.

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – 9 NOIEMBRIE 2016. UPDATE. În episodul de saptamana aceasta am vazut o intâlnire de gradul trei cu extratereştrii. Martori de “viţă nobilă”, interogaţi de SRI: “Dacă bei spirt nefiltrat, semafor te faci”

Un caz extrem de important pentru securitatea naţională, întâlnirea cu extratereştrii într-o pădure, a adunat trei personaje speciale în faţa celor de la SRI, pentru un interogatoriu. Iar lucrurile au decurs cum nu se poate mai bine. Martorii, din lumi paralele, cu siguranţă, au oferit răspunsuri pe măsură, spre exasperarea celor care îi intervievau.

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – 9 NOIEMBRIE 2016. UPDATE. Intr-o alta sceneta, am vazut ce scandal a iesit în familia din Universul Paralel. Fiica celor doi soţi îşi prezintă iubitul geniu. Tu ce ai raspunde daca ti s-ar pune intrebarea:“Ai putea, în sens ezoteric, să mă pupi în c..”?

Dezamăgire, după dezamăgire în familia din universal paralel. După ce fiul familiei a îndrăznit să vină acasă doar cu note de zece şi a ignorat cu desăvârșire jocurile pe calculator, surioara lui şi-a adus iubitul în faţa părinţilor.

“Mă, ţie nu ţi-e ruşine deloc? Tu vezi ce e la tine în carnet? Ai trei de zece la istorie. Când îţi îndrepţi tu trei de zece, dacă tu stai toată ziua şi înveţi? (…) Măi, băiatule, cum te apuci de lecţii, dacă nu te joci, măcar cinci minute, FIFA?”, strigă tatăl, exasperat de atitudinea băiatului. Şi s-a lăsat cu pedepse aspre: băutură, festivaluri şi jocuri pe calculator, obligatoriu.

Însă întâlnirea cu viitorul ginere şi socrul mic îl răvăşeşte pe Titel: “Băi, fetiţo, ţie ţi se pare normal cu ce-mi vii la uşă?”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=njz9zIF02hc”]

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – 9 NOIEMBRIE 2016. In editia de saptamana trecuta a emisiunii IN PUII MEI – BAIETI DE ORAS, am vazut scenete dementiale. Printre ele se numara si episodul in care Roby Roberto da marea lovitura. „Băieții de oraș” sunt în sărbătoare, dar nu pentru mult timp! Biletul „aparent” câștigător a fost găsit, banii vor fi fără număr, insa abia acum incep problemele.

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – 9 NOIEMBRIE 2016. Daniela este consternata cand afla ca Roby Roberto a pierdut biletul castigator. Mobilizeaza toata trupa si pana la urma reuseste sa dea de urma lui. Dar surprizele continua la In Puii Mei si Roby Roberto este dezamagit la agentia loto. Cand crede ca a castigat cateva milioane bune, el abia castigase o mie. Si asta pentru ca a gresit data de nastere a Danielei! Regrete multe și începutul unei crize conjugale: nori negrii se arată pe cerul conjugal al familiei Manea!

IN PUII MEI – BAIETI DE ORAS, CUM A FOST SAPTAMANA TRECUTA. VIDEO

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – NOIEMBRIE 2016. Saptamana trecuta am vazut si cum a vrut sa se angajeze Renata. „Domnișoară, în ce-a constat „modelingul”? Renata, fața în față cu angajatorul curios la INTERVIUL DE ANGAJARE. 1400 de lei net, acesta este salariul pe care îl poate obține Renata dacă ia interviul de angajare!

„Domnișoară, în ce-a constat „modelingul”? , a fost întrebată tânăra de potențialul angajator. Frumoasa basarabeancă a modelat plastilină la o grădiniță și a participat la concursuri de miss. Salariul i se pare o pedeapsă și tocmai de asta, tânăra se reorientează.

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – NOIEMBRIE 2016. Dorințele fierbinți ale lui Roby Roberto, Malone și Felea Gina! „Eu de mâine mă înscriu la școală!”: Cine credeți că vrea asta?

Când îți dorești ceva, tot universul conspiră la realizarea dorinței tale. Trebuie doar exprimată, crede Daniela, iar Roby Roberto, Malone și Felea Gina și Renata nu ezită să-și dezvăluie cele mai fierbinți dorințe.

Rena vrea un alt loc de muncă, Malone vrea să se reapuce de școală, iar Felea Gina se visează șoferiță, drept pentru care vrea să se înscrie la școala de șoferi. Roby Roberto vrea să se îmbogățească peste noapte și să câștige la loto.

Cele mai tari faze cu Roby, Malone si Versace

ANDREI VERSACE, IN PUII MEI 2016: Sunt bunul samaritean, in fiecare zi cedez locul in troleibuz. VIDEO

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 7 IANUARIE 2017. Lista completa in Cupa Angliei, Real si Atletico au meciuri in La Liga

Bogdan

LAURA BRETAN, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO. Juriul Romanii au Talent, in lacrimi pentru fata din Chicago!

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 6 IUNIE 2017. Danemarca-Germania, meciul amical al zilei

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult