Inca un fost fotbalist roman a murit in urma infectarii cu noul coronavirus

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 17, 2020 18:26

Inca un fost fotbalist roman a murit in urma infectarii cu noul coronavirus

Inca un fost fotbalist roman a murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Este vorba despre un fost jucator la Poli Timisoara. Valentin Podean a murit la varsta de 49 de ani dupa ce s-a infectat cu COVID-19, insa fostul sportiv facea si dializa, transmite Redesteptarea. 

Valentin Podean a fost jucator la Poli Timisoara in sezonul in care echipa a jucat impotriva lui Real Madrid. Potrivit sursei citate, Valentin Podean ar fi luat virusul de la una dintre asistentele din spitalul unde acesta facea dializa.

El este al doilea fost jucator roman rapus de COVID-19, dupa Avram Goia, decedat in Spania.

Valentin Podean a evoluat pentru mai multe formatii din Lugoj, insa a facut parte din lotul echipei Poli Timisoara in sezonul in care aceasta a jucat impotriva lui Real Madrid, in 1992.

Celalalt fost fotbalist rapus de coronavirus este Avram Goia, fostul atacant al celor de la Olimpia Satu Mare. Avea 61 de ani.

Olimpia a anuntat disparitia lui Goia prin intermediul unui comunicat. Acesta era stabilit din mai multi ani in Spania, iar tot acolo a luat contact cu virusul care a ucis 32,137 de oameni. 

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.