Social

INCENDIU CLUBUL COLECTIV: Care este starea ranitilor internati la Spitalul Universitar

INCENDIU CLUBUL COLECTIV: Catalin Cirstoiu, managerul spitalului Universitar din Bucuresti, a declarat sambata ca la aceasta unitate au fost internate 25 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti, dintre care una a decedat in Unitatea de Primiri Urgente (UPU). In acest moment, 8 raniti sunt la chirurgie plastica, 6 sunt la UPU, iar 10 raniti sunt intubati la Terapie Intensiva. Dintre ranitii de la Terapie Intensiva, sase sunt in stare foarte grava.

„Arsurile sunt niste leziuni evolutive. Diagnosticul nu este batut in cuie, el evolueaza. Am avut 25 de pacienti, dintre ei o persoana a decedat la venire la UPU, din cei care au ramas, 8 sunt la chirurgie plastica si sunt stabili, in UPU sunt 6 persoane internate, nu pleaca nimeni acasa. La terapie intensiva sunt 10 pacienti intubati, din care o singura persoana are o evolutie buna, 6 au stare foarte grava, iar 3 sunt grav dar stabili”, a spus managerul spitalului Universitar.

Numar de urgenta disponibil pentru informatii despre mortii si ranitii in explozia din club

MARTOR DESPRE EXPLOZIA DIN CLUBUL COLECTIVE DIN BUCURESTI: A fost un concert rock. Au murit din cauza fumului

MARTOR LA EXPLOZIA DIN CLUBUL COLECTIV: Ranitii erau pe jos, cu haine arse si plini de sange

Catalin Cirstoiu a tinut sa le multumeasca colegilor sai care au venit din proprie initiativa la spital, azi-noapte, fara sa fie chemati de acasa si a tinut sa sublinieze ca Spitalul Universitar nu s-a mai confruntat cu o astfel de situatie.

„Multumesc tuturor colegilor mei, toti au venit din proprie initiativa azi-noapte si stau si acum in spital. Vor sa vina studentii de la Politehnica, au venit jandarmii. Este un singur cetatean strain (Germania), au venit rudele, am asigurat posibilitatea de a-i vedea in regulile unei sectii de terapie intensiva. E un moment foarte dificil, greu, noi nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz. Colegii mei au muncit, au venit de acasa, au fost oameni pe care nu i-am chemat, au venit singuri”, a declarat Catalin Cirstoiu, managerul spitalului Universitar.

Stiri pe aceeasi tema

Parchetul Judecatoriei Constanta a decis sa isi suspende activitatea din cauza ordonantei pe justitie

Cristiana Petrariu Bota

O fabrica din Norvegia angajeaza urgent lucratori. Salariul depaseste 3.000 de euro

Cristiana Petrariu Bota

Averea lui Gabriel Oprea, pusa sub sechestru de DNA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult