-5.2 C
România
26 ianuarie 2022
Social

INCENDIU COLECTIV. Paul Gancea, actionar al clubului, audiat la DNA

INCENDIU CLUB COLECTIV. Paul Gancea, unul dintre actionarii clubului Colectiv, este audiat vineri dimineata la DNA. Procurorii DNA ridica documente de la Primaria sectorului 4 si de la Administratia Financiarain dosarul in care se ancheteaza modul in care a fost emisa autorizatia de functionare pentru clubul Colectiv. 

Paul Gancea, unul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv, este audiat vineri dimineata de procurorii anticoruptie la sediul DNA, transmite Digi 24. Potrivit agentiilor de presa, Paul Gancea este cel care s-a ocupat de obtinerea avizelor de functionare ale clubului Colectiv.

Cei trei actionari ai clubului Colectiv – Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu – au fost arestati preventiv pe 3 noiembrie. Judecatoria sectorului 4 a motivat decizia de arestare a celor 3 prin faptul ca acestia au dat dovada „de o grava neglijenta si de iresponsabilitate in administrarea clubului”.

„Cei trei inculpati prezinta un pericol social ridicat, iar prin atitudinea si comportamentul reflectat in activitatea desfasurata demonstreaza ca lasarea lor in libertate pericliteaza siguranta celorlalti membri ai societatii. De asemenea, judecatorul are in vedere gravitatea deosebita a faptelor, urmarile acestora (decesul multor persoane tinere si vatamarea corporala a altora, unele dintre acestea fiind internate in continuare in stare critica), precum si modul si circumstantele de comitere a acestora. Totodata, judecatorul apreciaza ca activitatea de urmarire penala se afla in etapa de inceput, exista un amplu probatoriu care urmeaza a fi administrat, iar pentru buna desfasurare a procesului penal se impune luarea masurii arestarii preventive a celor trei inculpati”, se arata in motivarea deciziei de arestare.

Stiri pe aceeasi tema

Legea penala ar putea fi modificata astfel incat sa se rejudece Dosarul Referendumului in care Dragnea a fost condamnat definitiv

Ioana Badulescu

Vasile Dancu, reactie la posibila nominalizare ca premier PSD

Cristiana Petrariu Bota

Spania: 514 decese in numai 24 de ore, totalul cazurilor a ajuns la aproape 40.000

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult