Incendiu de proportii la Balotesti, la fabrica de mobila Prestige Mob. Fumul era vizibil de pe Aeroportul Otopeni

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 27, 2017 23:12

Incendiu de proportii la Balotesti, la fabrica de mobila Prestige Mob. Fumul era vizibil de pe Aeroportul Otopeni

Incendiu de proportii la fabrica de mobila Prestige Mob din Balotesti (Ilfov). Fabrica de mobila a luat foc marti seara, in jurul orei 19.20, iar in scurt timp fumul gros a acoperit toata zona. Incendiul a fost localizat intr-o zona amplasata intre un depozit de medicamente si complexul Therme, iar fumul era vizibil de pe Aeroportul Otopeni.

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat la Antena 3 ca incendiul s-a extins la un moment dat pe o suprafata de 10.000 de metri patrati. Ulterior a fost localizat, s-a lucrat intens la stingerea lui, astfel incat nu a mai fost nevoie ca populatia din zona sa fie evacuata, ipoteza avuta initial in calcul de echipele de pompieri.

“Incendiul de la Balotesti este localizat si in acest moment se lucreaza pentru lichidarea lui. In prezent, nu mai exista risc de extindere si nu se mai ia in calcul varianta evacuarii populatiei din jur”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.

Daniel Vasile a precizat ca ISU Bucuresti a actionat la fata locului cu 10 autospeciale de stingere si ca ar putea interveni si alte autospeciale, in principal din alte judete.

De asemenea, pompierii au incercat sa limiteze extinderea flacarilor, in conditiile in care in zona respectiva sunt mai multe depozite, inclusiv un depozit de medicamente.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.