6.7 C
România
24 octombrie 2021
Incendiu intr-un restaurant situat in Centrul Vechi din Bucuresti
Stiri locale

Incendiu la Medicina, mai multi studenti din camin au ajuns la spital. Focul ar fi fost pus intentionat

Doua incendii s-au produs, miercuri, la caminul de la Universitatea de Medicina din Bucuresti, mai multi studenti au ajuns la spital. Anchetatorii sunt de parere ca focul ar fi fost pus intentionat, insa a fost demarata o ancheta in acest sens. Cele doua incendii din caminul de la Medicina s-au produs la un interval de cateva ore. Fumul degajat de primul incendiu a invaluit rapid etajele superioare si opt studenti au fost scosi din camin de pompieri. Cateva ore mai tarziu a luat foc o camera de camin. Pompierii bucuresteni au intervenit cu zece autospeciale. 

Cele doua incendii de la caminul Universitatii de Medicina sunt considerate dubioase de anchetatori. Două incendii au avut loc la diferenţă de câteva ore, în aceeaşi clădire. Studenţii au fost evacuaţi, dar mai mulţi dintre ei au avut nevoie de îngrijire la spital. Pompierii au deschis o anchetă privind cauzele celor două incendii.

Primul incendiu a izbucnit la parter, într-o zonă de tranzit aflată între cele două corpuri ale căminului. Acolo se afla o canapea şi câteva lucruri care au ars complet. Al doilea incendiu a izbucnit intr-o camera.

Vasile Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov: „Suprafaţa afectată de aproximativ 20, 30 de metri pătraţi, în interior au ars materiale textile, mase plastice, elemente de mobilier”.

Vasile Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov: „Incendiul care s-a produs în această seară a avut loc în partea din spate a acestei clădiri la nivelul etajului doi. O suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi, o cameră de locuit în care au ars toate elementele combustibile din interior”.

Nouă dintre tinerii cazaţi în cămin au ajuns la spital. Pompierii au deschis o anchetă privind cauzele acestor incendii şi nu exclud nicio ipoteza deocamdată.

Stiri pe aceeasi tema

Antonia Radu si George Matei, inspectori ISU, audiati la DNA

Cristiana Petrariu Bota

Incendiu in clubul Culture Pub din Constanta – UPDATE

Cristiana Petrariu Bota

Revolutia de la Timisoara, in memoriam eroilor! Programul manifestarilor dedicate evenimentelor din decembrie 1989

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult