Incendiu la metrou la Piata Romana, doua persoane au ajuns la spital. Metroul spre Universitate a fost evacuat
Social

Incendiu la metrou in Piata Romana, doua persoane au ajuns la spital. Metroul spre Universitate a fost evacuat

Incendiu in statia de metrou Piata Romana, marti dupa-amiaza, din cauza unui tablou electric, doua persoane au ajuns la spital si alte sase sunt evaluate de medici. Metroul spre Universitate a fost evacuat, cele doua persoane transportate la spital s-au intoxicat cu fum. Toti calatorii din statia de metrou Piata Romana au fost evacuati, circulatia pe ambele sensuri a fost oprita.

Reluarea circulatiei in statia de metrou Piata Romana se va face in scurt timp, potrivit Metrorex. Politistii aflati la intrare le recomanda bucurestenilor sa mearga in statia de metrou Piata Victoriei.

Totul a pornit de la un tablou electric aflat la intrarea in statia Piata Romana. Fumul a iesit din acest panou electric si a cuprins rapid toata statia. Un tren de metrou care circula de la Piata Romana spre Universitate a fost blocat si evacuat. Pasagerii au fost evacuati din trenul de metrou, dar au fost cateva persoane care s-au panicat din cauza fumului foarte dens.

Incendiul a avut loc la nivelul peronului, ceea ce a dus la o dispersare rapida a fumului. Doua persoane (doua femei) au inhalat monoxid de carbon si au fost transportate la Spitalul Floreasca. Alte doua persoane sunt evaluate de medici.

Opt echipaje de pompieri sunt la locul incidentului.

Articole asemănătoare

Luiza Cazanescu, cea care a atacat OUG 14 in instanta, ii cerea ministrului Justitiei sa promoveze ordonantele: Va rog sa luptati impotriva securitatii!

Lucy Ionesco

A inceput toamna parlamentara. Harta Romaniei s-a colorat in sangele porcilor ucisi din cauza incompetentei Guvernului de a preveni pesta porcina

Ioana Badulescu

LOTO 4 MAI 2014. Vezi care au fost numerele extrase la cele sase jocuri!

Bogdan