Incendiu la statia de metrou Tineretului

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 5, 2017 23:01

Incendiu la statia de metrou Tineretului

Un incendiu a fost semnalat, duminica seara, la statia de metrou Tineretului din Bucuresti, iar din primele informatii, nu sunt victime. Un apel la 112 a semnalat un incendiu la nivelul unui izolator in subteran la statia de metrou Tineretului, insa nu a fost nevoie de evacuari. 

La fata locului au fost trimise doua autospeciale de stingere, o ambulanta SMURD, o masina de descarcerare. Potrivit Agerpres, nu sunt persoane ranite, iar fumul nu s-a extins sila alte statii.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU, a precizat: “Nu s-a impus evacuarea staţiei până în acest moment, fumul nu este dens. Nu avem persoane rănite. Dacă situaţia se va înrăutăţi, se poate dispune restricţionarea totală a traficului. Fumul se degajă prin galeria de metrou, către peron, dar avaria nu a fost localizată. În afară de staţia Tineretului, nu mai avem informaţii cu privire la situaţii asemănătoare în alte staţii”.

”A fost un apel la 112 pentru un incendiu limitat la nivelul unui izolator. Din informațiile pe care le am de la colegii de la ISU, situația este sub control, nu a trebuit să fie evacuat nimeni”, a spus, la Antena 3, secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.