Incendiu la un depozit din Bucuresti situat pe B-dul 1 Decembrie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 22, 2017 13:49

Incendiu la un depozit din Bucuresti situat pe B-dul 1 Decembrie

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri dupa-amiaza, la un depozit de bauturi alcoolice din Bucuresti, din primele informatii nu ar fi victime. Depozitul in flacari este situat in sectorul 3, pe B-dul 1 Decembrie (Faur Poarta 4).

Au fost degajari foarte mari de fum, iar la ora transmiterii acestei stiri flacarile si fumul erau extinse in intregul depozit. La fata locului au fost trimise initial trei autospeciale, o descarcerare si o autoscara, insa ulterior numarul acestora a fost suplimentat.

Din primele informatii nu ar fi vorba despre victime. Suprafata afectata de flacari este de aproximativ 2.000 mp. Dispozitivul de stingere al incendiului a fost suplimentat, in prezent actionand 11 autospeciale.

In interiorul depozitului de bauturi alcoolice ard paleti, sticle de vin si cauciucuri. Este foarte posibil ca in interior sa fie si butelii de oxigen.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situații de Urgentă (ISU) Bucuresti a precizat ca aproximativ 20 de persoane au fost evacuate, iar alte patru au ramas blocate, insa ulterior au fost evacuate de pe terasa cladirii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.