Incendiu la un depozit din Bucuresti situat pe Bdul 1 Decembrie
Social

Incendiu la un depozit din Bucuresti situat pe B-dul 1 Decembrie

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri dupa-amiaza, la un depozit de bauturi alcoolice din Bucuresti, din primele informatii nu ar fi victime. Depozitul in flacari este situat in sectorul 3, pe B-dul 1 Decembrie (Faur Poarta 4).

Au fost degajari foarte mari de fum, iar la ora transmiterii acestei stiri flacarile si fumul erau extinse in intregul depozit. La fata locului au fost trimise initial trei autospeciale, o descarcerare si o autoscara, insa ulterior numarul acestora a fost suplimentat.

Din primele informatii nu ar fi vorba despre victime. Suprafata afectata de flacari este de aproximativ 2.000 mp. Dispozitivul de stingere al incendiului a fost suplimentat, in prezent actionand 11 autospeciale.

In interiorul depozitului de bauturi alcoolice ard paleti, sticle de vin si cauciucuri. Este foarte posibil ca in interior sa fie si butelii de oxigen.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situații de Urgentă (ISU) Bucuresti a precizat ca aproximativ 20 de persoane au fost evacuate, iar alte patru au ramas blocate, insa ulterior au fost evacuate de pe terasa cladirii.

Stiri pe aceeasi tema

Persoanele peste 65 de ani vor avea la dispozitie alte intervale orare pentru a iesi din casa

Cristiana Petrariu Bota

Reprezentantii Interpol din Costa Rica: Elena Udrea poate fi extradata in Romania, chiar daca are un copil

Ioana Badulescu

Studentii cer Ministerului Educatiei sa argumenteze criteriile de alocare a locurilor finantate de la bugetul de stat pentru anul 2019

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult