Incendiu si mesaje anti-PSD la Untold 2018, o parte din scena a luat foc in prima zi a festivalului

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 3, 2018 00:01

Incendiu si mesaje anti-PSD la Untold 2018, o parte din scena a luat foc in prima zi a festivalului

Incendiu si mesaje anti-PSD la Untold 2018. O parte din scena festivalului a luat foc, joi seara, chiar in prima zi a festivalului de la Cluj. Din primele informatii, incendiul a izbucnit de la jocul de flacari de pe scena Untold. 

Potrivit România TV, televiziune citata de dcnews.ro incendiul ar fi pornit de la jocul de flăcări. În primă fază s-a încercat stingerea focului cu o pătură, dar a fost nevoie de intervenția ISU.

Totodata, mii de participanţi la Untold au scandat, joi noaptea, controversatul mesaj anti PSD: “M… PSD” la finalul ceremoniei de deschidere a festivalului. S-a petrecut joi noaptea în jurul orei 22.30 la finalul spectaculoasei ceremonii de deschidere. Mii de persoane aflate pe stadionul Cluj Arena au scandat: „M… PSD” pret de câteva secunde.

Joi a început cea mai mare petrecere din această vară. În următoarele 4 zile şi 4 nopţi, Clujul găzduieşte festivalul UNTOLD.

Organizatorii au montat 9 scene, iar pe lângă concerte, cei 300.000 de participanţi sunt aşteptaţi cu demonstraţii de street food şi numeroase concursuri.

Joi (2 august) a fost prima zi de UNTOLD 2018! Festivalul continuă tradiția anilor precedenți, scenele clujene reunind artiști „grei”: The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike, acestea fiind doar câteva dintre ele.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.