Inchirierile auto in Bucuresti sunt solutia la indemana

Turistii care au planificata o calatorie in Bucuresti se pot baza intotdeauna pe servicii cat se poate de avantajoase atunci cand au nevoie de un mijloc de transport, ofertele de inchirieri auto pe care comoaniile le pun la dispozitia acestora sunt de fiecare data o solutie rapida.
Daca doriti sa rezervati o masina in perioada urmatoare va puteti baza intotdeauna pe oferte de cea mai buna calitate pe care cei de la Rent-a-car-otopeni.ro vi le pun la dispozitie, la ei o sa gasiti o gama extrem de diversificata de masini , in functie de buget veti avea o multime de optiuni la tarife competitive. Rezervarile pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti aveti posibilitatea sa le faceti telefonic, printr-un simplu apel la numarul disponibil non stop sau aveti optiunea de a completa formularul online de rezervare, in cazul celei de a doua optiuni veti regasii tarifele actualizate in functie de perioada de inchiriere dar si de tipul masinii, cu cat veti alege sa inchiriati o masina pe o perioada mai lunga cu atat costul va fi mai avantajos la Rent-a-car-otopeni.ro ai inchirieri auto Bucuresti pe care te vei putea baza , masinile ce fac parte din flota sunt bine intretinute si modele noi cu care vei putea sa calatoresti oriunde fara sa iti faci griji, serviciile se adreseaza atat oamenilor de afaceri cat si celor care locuiesc in capitala. Veti descoperii o flota de masini de cea mai buna calitate, de la gama mica pana la modele premium daca aveti de gand sa mergeti la un anumit eveniment. Iata care sunt avantajele de care o sa te bucuri daca o sa ii alegi ca parteneri pentru urmatoarea ta calatorie si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti.

Clauzele rezervarii

Ca in cazul oricarui serviciu si inchirierile auto din Bucuresti functioneaza dupa anumite reguli, chiar daca un client are de cele mai multe ori drepturi, trebuie sa stiti ca veti avea si cateva obligatii pe care trebuie sa le respectati, in primul rand permisul de conducere trebuie sa fie obtinut de minim 2 ani de zile, metoda de plata variaza in functie de alegerea fiecarui client, veti putea sa platiti cu cardul sau in numerar. De asemenea ar trebuii sa aveti 21 de ani impliniti pentru a putea sa inchiriati de la ei o masina. Veti avea alternativa de a va rezerva masina in functie de modelul dorit, evident ca pe toata perioada cat se va desfasura contractul de rent a car masina va revenii in custodia dumneavoastra si trebuie sa aveti grija de ea. Atunci cand aveti nevoie de o masina de cea mai buna calitate de la Rent-a-car-otopeni.ro trebuie sa stiti ca inchirierea este permisa doar pe teritoriul tarii, nu veti putea sa parasiti granitele fara acordul reprezentantilor de la agentie. Programul de lucru este unul non stop, livrarea poate fi facuta in capitala pe raza orasului sau daca aveti nevoie de oferte de inchirieri auto Otopeni la ei o sa gastiti solutia, indiferent de ora aterizarii un reprezentant o sa va astepte cu masina la terminalul sosiri.

Preturi rezonabile – atunci cand alegeti aceasta oferta de inchirieri masini, o sa va bucurati de cele mai avantajoase oferte tarifare, costurile sunt intotdeauna stabilite in functie de masina pe care o sa o alegeti dar si de perioada, cu cat alegeti sa inchriiati masina pe mai multe zile cu atat costul pe care va trebuii sa il platiti va fi unul mai accesibil, masinile pe care le aveti la dispozitie sunt de la gama mica pana la modele din gama medie sau masini din clasa de lux.

  • Costuri transparente – indiferent daca o sa ai nevoie de o masina pentru cateva zile sau pentru o perioada mai lunga, intotdeauna o sa beneficiezi de costuri cat se poate de transparente, conditiile sunt stabilite inca de la inceput.
  • Rezervare se preia imediat deoarece compania are un program de lucru non stop, imediat ce ati facut o comanda ferma, in maxim doua ore masina poate fi adusa la ocatia dumneavoastra atat in capitala cat si in aeroport.
  • Modele de masini noi si bine intretinute , veti descoperii o gama extrem de diversificata de masini, modelele care sunt puse la dispozitia clientilor nu au o vechime mai mare de 5 ani de zile.
  • Masinile ce va sunt oferite sunt modele cat se poate de sigure, acestea sunt verificate in serviceuri autorizate dupa fiecare inchiriere.
  • La fiecare inchiriere auto din Bucuresti veti avea posibilitatea sa primiti gratuit un scaun auto pentru copil sau un gps, de asemenea puteti sta linistiti in orice sezon intrucat masinile sunt echipate coresunzator cu anvelopele.

Daca vreti o oferta personalizata pentru sejurul dumneavoastra in capitala si o anumita masina de inchiriat, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto Bucuresti va ofera intotdeauna servicii de cea mai buna calitate la un cost mai mult decat decent, rezerva acum o masina si vei beneficia de reduceri semnificative.