Proiectul de lege privind modificarea Codului penal si Codului de procedura penala a fost ebalorat de Ministerul JustitieiProiectul de lege privind modificarea Codului penal si Codului de procedura penala a fost ebalorat de Ministerul Justitiei
Politica

Incident cu ministrul Justitiei la declaratiile de presa facute in strada

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat joi dimineață că începând cu ora 9:00 îi așteaptă la interviu pe cei patru candidați pentru funcția de procuror-șef al DNA, subliniind încă o dată faptul că e posibil ca niciunul să nu fie desemnat în funcție.

Un protestatar a scandat joi dimineață mesajul devenit celebru „M**e PSD” în timp ce ministrul Justiției Tudorel Toader făcea declarații în fața presei, în stradă.

„Potrivit celor pe care vi le-am spus de foarte multe ori, deci la orele 9 începem interviul, i-am invitat să se prezinte într-o anumită ordine, neputând fi alta decât alfabetică. Noi am studiat programele manageriale, dosarul, îi așteptăm la ora 9:00. Este posibil ca unul dintre candidați să fie desemnat pentru procuror-șef, după cum este posibil ca niciunul să nu fie. Speculația e a duneavoastră, eu am redat cele două variante posibile. (…) Dacă v-aș fi spus că sigur nominalizez unul era o antepronunțare, eu v-am redat variantele posibile”, a declarat ministrul.

Procurorii Florentina Mirică, Cristian Lazăr, Marius Iacob şi Elena Grecu sunt cei care s-au înscris în această cursă.

Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Moise Guran despre deciziile luate de Guvernul Grindeanu si despre protestele de zilele acestea

Delia Ion

Votul prin corespondenta ii arunca pe parlamentarii PNL in greva japoneza

Cristiana Petrariu Bota

Victor Ponta nu mai are viza diplomatica pentru SUA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult