Incident cu un vehicul militar in judetul Prahova, acesta s-a desprins din sistemul de ancorare
Social

Incident cu un vehicul militar in judetul Prahova, acesta s-a desprins din sistemul de ancorare

Incident cu un vehicul militar pe DN 1B in judetul Prahova. In zona localității Loloiasca, județul Prahova, un obuzier autopropulsat cal. 122 mm, aflat pe o platformă de transport, s-a desprins parțial, miercuri dupa-amiaza, din sistemul de ancorare, informeaza Ministerul Apararii Nationale (MApN).

Vehiculul militar era transportat către Centrul 102 Mentenanță Bucov, pentru executarea unor lucrări de întreținere și reparații.

Din primele date, incidentul s-a produs ca urmare a desprinderii din sudură a unui ochi de împerechere fixat pe blindaj. Ca urmare a balansului rezultat, blindatul a ieșit cu o șenilă în afara platformei, rămânând într-o poziție semisuspendată.

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime și nici alte pagube materiale. Militarii care asigurau transportul au acționat, conform procedurilor, pentru semnalarea incidentului în trafic și au anunțat autoritățile competente.

La fața locului se va deplasa o comisie de cercetare administrativă numită de Comandantul Centrului 102 Mentenanță, pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui incident.

Vor fi luate măsuri de repunere a blindatului pe platformă și transportarea acestuia către unitatea de reparații.

Stiri pe aceeasi tema

ZBORURI ROMANIA – TURCIA. Situatia zborurilor care pleaca de pe aeroporturile din Romania catre Turcia

Cristiana Petrariu Bota

Masonul roman Eugen Chirovici a dat lovitura in Marea Britanie cu Cartea Oglinzilor

Cristiana Petrariu Bota

Ordonanta Militara 9, aprobata de MAI: Zborurile spre si dinspre 10 tari raman suspendate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult