Incident cu un vehicul militar in judetul Prahova, acesta s-a desprins din sistemul de ancorare
Social

Incident cu un vehicul militar in judetul Prahova, acesta s-a desprins din sistemul de ancorare

Incident cu un vehicul militar pe DN 1B in judetul Prahova. In zona localității Loloiasca, județul Prahova, un obuzier autopropulsat cal. 122 mm, aflat pe o platformă de transport, s-a desprins parțial, miercuri dupa-amiaza, din sistemul de ancorare, informeaza Ministerul Apararii Nationale (MApN).

Vehiculul militar era transportat către Centrul 102 Mentenanță Bucov, pentru executarea unor lucrări de întreținere și reparații.

Din primele date, incidentul s-a produs ca urmare a desprinderii din sudură a unui ochi de împerechere fixat pe blindaj. Ca urmare a balansului rezultat, blindatul a ieșit cu o șenilă în afara platformei, rămânând într-o poziție semisuspendată.

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime și nici alte pagube materiale. Militarii care asigurau transportul au acționat, conform procedurilor, pentru semnalarea incidentului în trafic și au anunțat autoritățile competente.

La fața locului se va deplasa o comisie de cercetare administrativă numită de Comandantul Centrului 102 Mentenanță, pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui incident.

Vor fi luate măsuri de repunere a blindatului pe platformă și transportarea acestuia către unitatea de reparații.

Stiri pe aceeasi tema

Legea privind statutul Casei Regale ar putea fi adoptata odata cu schimbarea Guvernului Tudose. Ce spune seful Casei Regale

Ioana Badulescu

Cristian Poteras, fost primar al Sectorului 6, condamnat la 8 ani de inchisoare

Cristiana Petrariu Bota

Receptia de 1 Decembrie de la Cotroceni a fost anulata din cauza tragediei Colectiv, desi evenimentul nu a fost niciodata o sindrofie vesela

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult