Incident cu un vehicul militar in judetul Prahova, acesta s-a desprins din sistemul de ancorare

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 18, 2018 18:16

Incident cu un vehicul militar in judetul Prahova, acesta s-a desprins din sistemul de ancorare

Incident cu un vehicul militar pe DN 1B in judetul Prahova. In zona localității Loloiasca, județul Prahova, un obuzier autopropulsat cal. 122 mm, aflat pe o platformă de transport, s-a desprins parțial, miercuri dupa-amiaza, din sistemul de ancorare, informeaza Ministerul Apararii Nationale (MApN).

Vehiculul militar era transportat către Centrul 102 Mentenanță Bucov, pentru executarea unor lucrări de întreținere și reparații.

Din primele date, incidentul s-a produs ca urmare a desprinderii din sudură a unui ochi de împerechere fixat pe blindaj. Ca urmare a balansului rezultat, blindatul a ieșit cu o șenilă în afara platformei, rămânând într-o poziție semisuspendată.

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime și nici alte pagube materiale. Militarii care asigurau transportul au acționat, conform procedurilor, pentru semnalarea incidentului în trafic și au anunțat autoritățile competente.

La fața locului se va deplasa o comisie de cercetare administrativă numită de Comandantul Centrului 102 Mentenanță, pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui incident.

Vor fi luate măsuri de repunere a blindatului pe platformă și transportarea acestuia către unitatea de reparații.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.