Badalau despre declansarea suspendarii presedintelui: PSD nu isi doreste escaladarea acestui conflict
Politica

Incident intre Niculae Badalau si Marin Anton la o nunta, IPJ Giurgiu a deschis dosar penal

Incident violent între politicieni Niculae Bădălău si Marin Anton. Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, peste acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă in localitatea Comana. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

Senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat duminică, că a avut un schimb de replici mai dur cu liderul județean al PNL, Marin Anton, la nunta de sâmbătă seară din localitatea Comana, dar în niciun caz nu a fost vorba de loviri între ei.

”Mă aflam la nuntă la un restaurant din Comana și acolo, pe terasă, e o terasă mare, l-am văzut pe Marin Anton. Am trecut pe lângă el și recunosc că am avut un schimb de replici mai dur, dar de la asta și până la acuzații de lovire e cale lungă, nu l-am atins nici măcar cu un deget”, a declarat Niculae Bădălău, care este și vicepreședinte al Senatului României.

El spune că discuțiile în contradictoriu nu au fost pe teme politice, erau discuții de familie și martori sunt toți invitații că nu s-a ajuns la lovire.

”Acolo erau aproape șapte sute de invitați care pot confirma că nu l-am lovit pe Marin Anton. Caută să creeze scandal, acum văd la televiziuni că PNL îmi cere demisia. Eu stau pe presă bătăuș? E prea mult, nu am lovit niciodată pe nimeni și ziariștii care mă cunosc de 25 de ani pot confirma acest lucru, nici măcar atunci când s-au scris fel de fel de articole despre mine nu am ripostat, nu am făcut observație cuiva, nici măcar nu am ridicat tonul!”, a încheiat Niculae Bădălău.

Liberalul Marin Anton a declarat, duminică, pentru agentia Mediafax că preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit ”cu un pod de palmă peste gură”.

”Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat pentru agentia Mediafax Marin Anton.

El a mai spus că, în momentul în care a ajuns la nuntă, Niculae Bădălău se afla deja la eveniment. ”M-a înjurat, a vorbit multe şi nevrute… Nu ştiu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă şi nu apucasem să beau nicio gură de apă”, a mai spus Marin Anton.

 

Articole asemănătoare

Zgonea dupa protestul din Bucuresti: Memoria tinerilor morti in Colectiv nu are nevoie de monumente, ci de dreptate!

Lucy Ionesco

Presedintele Iohannis a dat mana cu romanii care au asistat la parada de 1 Decembrie

Lucy Ionesco

Dacian Ciolos va fi decorat de ministrul de Externe al Frantei cu insemnele de ofiter al Legiunii de Onoare

Ioana Badulescu