Externe

Incident la Centrala Nucleara de la Paks, Ungaria

Incident produs la Centrala Nucleara de la Paks, Ungaria. Agentia Atomica pentru Energie din Ungaria a anuntat, potrivit agentiilor de presa, ca reactorul 2 al Centralei Nucleare de la Paks s-a deconectat de la rețea, din cauza unei defectiuni.

Potrivit Agentiei Atomice pentru Energie din Ungaria, defectiunea s-a produs la panoul centralei de la Paks. Acest incident a dus la scăderea producției, dar nu a pus în pericol securitatea centralei.

Directorul general al Centralei Nucleare Paks a anunțat incidentul imediat autorităților, dar acesta a fost făcut public abia joi, 29 octombrie. Defecțiunea a avut loc pe data de 24 octombrie.

Potrivit directorului, Gyula Fichtinger, aceste incidente se clasează pe Scala internațională a evenimentelor nucleare, ca eveniment de nivel zero, iar raportarea sa publică nu trebuie să fie imediată.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Ambasadorii Romaniei vor fi evaluati de Guvern, Dragnea ar putea opera „decapitari” in randul diplomatilor

Ioana Badulescu

Vizita Papei Francisc in Romania, pe masa discutiilor intre autoritatile romane si Vatican

Cristiana Petrariu Bota

Companiile rusesti retrag miliarde de dolari din bancile occidentale de frica sanctiunilor economice

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult