Incident pe London Bridge, cel putin cinci persoane au fost ranite. Perimetrul din centrul Londrei a fost inchis

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 29, 2019 19:59

Incident pe London Bridge, cel putin cinci persoane au fost ranite. Perimetrul din centrul Londrei a fost inchis

Cel putin cinci persoane au fost ranite in atacul produs vineri in zona London Bridge, au declarat surse din cadrul Politiei citate de postul Sky News. Serviciile de urgenta britanice au anuntat ca este vorba de “un incident major”. Perimetrul situat in jurul London Bridge a fost izolat de agentii fortelor de ordine.

Politia britanica a anuntat ca fortele sale au impuscat vineri un barbat intr-un incident pe Podul Londrei, incident pe care il trateaza ca pe unul terorist, ca masura de precautie, transmite Reuters.

Agenti de politie au impuscat mortal, vineri dupa-amiaza, un individ suspect, in centrul orasului britanic Londra, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate. Incidentul a avut loc pe Podul Londrei din centrul capitalei britanice, au declarat surse citate de postul Sky News.

Conform agentiei Reuters, suspectul a fost impuscat dupa ce a comis un atac cu un cutit in care a fost ranita cel putin o persoana.

“Politia a fost solicitata la ora 13.58 (15.58, ora Romaniei) in zona Podului Londrei. Au fost chemati si angajati ai Serviciului de ambulanta. Un barbat a fost retinut. Mai multe persoane au fost ranite”, a transmis Politia metropolitana londoneza.

UPDATE: Un clip video postat recent pe Twitter arata o multime de oameni in jurul atacatorului, iar un barbat se indeparteaza dupa ce a reusit sa ia un cutit, cel mai probabil de la atacator.

Major incident at London Bridge, credit to the guys fighting an man with a knife! Hope all are safe and well #LondonBridge

UPDATE: Un barbat a fost impuscat de politie in incidentul de pe Podul Londrei, informeaza Sky News. Potrivit martorilor, persoana care ar fi pornit atacurile a fost impuscata de politie. Un clip video postat pe Twitter a suprins momentul in care politia intervine.

Potrivit Sky News, o persoana – nu atacatorul, ar fi murit dupa ce a fost injunghiata.

UPDATE: Cinci persoane ar fi fost ranite in incidentul de pe Podul Londrei, anunta BBC, care citeaza politia.

Politia a fost chemata dupa ce o persoana ar fi fost injunghiata in apropierea podului. Un barbat a fost retinut in urma incidentului.

Podul Londrei a fost inchis de politie, dupa ce s-au auzit focuri de arma in zona.

BBC anunta ca un grup de barbati ar fi fost implicati intr-o bataie pe pod. Politia a ajuns la fata locului si s-au auzit focuri de arma.

Politia Metropolitana a confirmat ca se confrunta cu un incident pe Podul Londrei.

Un clip video postat pe Twitter arata interventia fortelor de ordine si o persoana intinsa pe jos. In clipurile video de la fata locului se vad politisti inarmati care intervin la incident, dar si oameni care fug de pe Podul Londrei.

  

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.