Medicul Aurora Budriga de la Spitalul Judetean Braila a facut un scandal monstru dupa ce i s-a cerut spaga inapoi
Știri locale

INCREDIBIL! Medicul Aurora Budriga de la Spitalul Judetean Braila a facut un scandal monstru dupa ce i s-a cerut spaga inapoi

Este incredibil ce se intampla in spitalele din Romania. La Spitalul Judetean din Braila , un medic a facut un scandal monstru dupa ce rudele unui pacient i-au cerut spaga inapoi. Este vorba despre medicul Aurora Budriga de la Spitalul Judetean Braila, aceasta enervandu-se dupa ce rudele unui pacient mort, tratat de aceasta, i-a cerut spaga inapoi.

Doctorita s-ar fi enervat foarte tare in momentul in care oamenii i-au reprosat ca, in ciuda banilor dati, ruda lor a murit. Oamenii ii dadusera doctoritei banii pe care ii ceruse. Numai ca degeaba, pacientul tratat de doctorita Budriga a murit in cele din urma.

Infuriata ca rudele ii cer inapoi spaga, Aurora Budriga a inceput sa tipe si sa ii loveasca, potrivit presei locale. Uneia dintre rude doctorita i-ar fi rupt un deget, in timp ce o imbrancea sa iasa afara din sectie.

Conducerea Spitalului de Urgenta Braila s-a reunit de urgenta pentru a discuta cazul Aurorei Budriga, in conditiile in care doctorita nu este la prima abatere de acest gen.

Politia Braila a deschis un dosar penal pentru a lamuri cele petrecute la Spitalul Judetean Braila.

Articole asemănătoare

Ionut Varlan este singurul supravietuitor al accidentului din Neamt. A izbucnit in plans cand a aflat ca toti au murit

Ioana Badulescu

Incendiu la Spitalul CFR Simeria, bolnavii si medicii au fost evacuati

Lucy Ionesco

Spitalul din Suceava se inchide, iar pacientii internați vor fi transferati. UPU s-ar putea redeschide in 48 de ore cu medici din Iasi si de la clinici private

Lucy Ionesco