HotWeek.ro va prezinta mai jos cateva tehnici SEO (Search Engine Optimization) pe care orice proprietar de site/blog trebuie sa le stie. De ce? Pentru ca pasii de mai jos te ajuta sa ai un site bine indexat in motoarele de cautare. Daca sunt facuti corect, pot aduce minuni pentru pagina ta web. Daca nu sunt urmati, site-ul tau nu va fi nimic altceva decat o simpla pagina cu mult continut inutilizabil.
IT/Stiinta

Indexarea Google se schimba! Care vor fi noii algoritmi de cautare pentru rezultatele Google

Indexarea Google va suferi modificari. Gigantul Google va aduce modificari la algoritmii motorului de căutare pentru ca rezultatele să fie ușor accesate pe smartphone. Modificarea va viza numai căutările efectuate de pe un smartphone și nu va schimba fundamental rezultatele. Potrivit unor surse din companie, algoritmii de cautare vor continua să ia în considerare pertinența și noutatea informațiilor de pe pagini.

„Cum oamenii dau tot mai multe căutări pe aparatele mobile, vrem să ne asigurăm că vor găsi conținuturi pertinente și, în același timp, ușor de accesat, cu posibilitatea de a interacționa de pe cele mai mici ecrane mobile”, a explicat un purtător de cuvânt al gigantului internet american într-un mesaj trimis vineri AFP.

Google încurajează deja de câtva timp administratorii site-urilor internet să își adapteze paginile la smartphone-uri, furnizându-le mijloace pentru testarea versiunii mobile a site-ului lor. Din 21 aprilie, Google Search va concepe compatibilitatea paginilor cu ecranele mobile „ca pe unul din numeroșii factori ce ajută la clasarea căutărilor pe aparatele mobile”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Vezi si: GOOGLE elimina autorul din rezultatele de cautare

Modificarea va viza numai căutările efectuate de pe un smartphone și nu va schimba fundamental rezultatele.

Acestea vor continua să ia în considerare pertinența și noutatea informațiilor de pe pagini, a arătat o sursă apropiată de grupul internet.

Google păstrează secretul în privința algoritmilor ce guvernează rezultatele motorului său de căutare și îi modifică cu regularitate. Acest lucru a făcut unele site-uri să se plângă de faptul că s-au regăsit de la o zi la alta mult mai jos în lista de rezultate. Poziția pe aceste liste este esențială fiindcă influențează frecvența accesărilor, majoritatea internauților mulțumindu-se cu informațiile apărute pe primele pagini de rezultate.

Stiri pe aceeasi tema

Google, interesată de tehnologia spaţială.

Teodora Badescu

ECLIPSA DE LUNA – Imagini spectaculoase cu SUPER LUNA. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Programatorii beneficiaza de scutirea de impozit pe veniturile din salarii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult