INDIAN WELLS 2016. SIMONA HALEP si MONICA NICULESCU s-au calificat in turul 3 al competitiei

Delia Ion
By Delia Ion martie 12, 2016 08:14

INDIAN WELLS 2016. SIMONA HALEP si MONICA NICULESCU s-au calificat in turul 3 al competitiei

INDIAN WELLS 2016. Simona Halep si-a confirmat statutul de favorita in intalnirea desfasurata impotriva americancei Vania King (nr.202 WTA), pe care a invins-o categoric cu un dublu 6-1, calificandu-se astfel in turul 3 al turneului de tenis de la Indian Wells, acolo unde are de aparat titlul castigat anul trecut.

INDIAN WELLS 2016. A fost o partida fara istoric intinsa pe parcursul a 56 de minute de joc efectiv carea ne-a aratat o Simona Halep in revenire de forma dupa un debut catastrofal de sezon, caracterizat prin infrangeri in fata unor adversaremai slab cotate, probleme de natura fizica dar si slabiciuni la nivel mental, toate ducand la coborarea Simonei in clasamentul general mondial de pe locul 2 la inceputul anului, pe locuL 5, la inceputul turneului de la Indian Wells.

INDIAN WELLS 2016. In turul 3 a urcat si cealalta reprezentanta a Romaniei care a evoluat in noaptea de vineri spre sambata. Este vorba despre Monica Niculescu (nr.34 WTA) care a invins-o in trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-2 pe britanica Heather Watson (nr.53 WTA), la capatul a doua ore si un sfert de joc efectiv.

INDIAN WELLS 2016. In urmatoarea runda, Simona Halep o va infrunta pe rusoaica Ekaterina Makarova (nr.32 monial), in timp ce Monica Niculescu o avea ca adversara pentru un loc in optimile de finala pe poloneza Agnieszka Radwanska,a treia jucatoare a lumii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.