8.5 C
România
25 septembrie 2021
Social

Informatii despre situatiile legate de coronavirus se pot afla apeland gratuit numarul 0800800358

Departamentul pentru Situatii de Urgenta informeaza, joi, ca cetatenii care doresc informatii despre situatiile legate de coronavirus pot apela gratuit numarul 0800800358. La aceasta linie telefonica se pot obtine informatii legate de simptomele virusului si conduita de preventie.

„Cetatenii care doresc informatii despre situatiile legate de COVID – 19 pot apela gratuit numarul 0800800358. La aceasta linie telefonica pot fi solicitate informatii despre modul in care se manifesta virusul, modalitati de prevenire a imbolnavirii si alte detalii legate de conduita preventiva”, precizeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

Totodata, institutia atrage atentia cetatenilor sa se informeze permanent din surse sigure, respectiv de pe canalele oficiale ale Guvernului.

„Rugam cetatenii sa se informeze permanent de pe canalele oficiale ale Guvernului Romaniei, Ministerului Sanatatii, Ministerului Afacerilor Interne, Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Ministerului Afacerilor Externe”, se mai arata in informare.

Stiri pe aceeasi tema

Concursul pentru ocuparea functiilor de directori de scoli ar putea fi amanat

Delia Ion

In ce conditii vor functiona cabinetele stomatologice dupa 15 mai si cat de sigure vor fi pentru pacienti si medici

Cristiana Petrariu Bota

PROGRAMUL PRIMUL SALARIU, o masura de stimulare a angajarii tinerilor care intra in vigoare in luna iunie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult