Social

Informatii despre situatiile legate de coronavirus se pot afla apeland gratuit numarul 0800800358

Departamentul pentru Situatii de Urgenta informeaza, joi, ca cetatenii care doresc informatii despre situatiile legate de coronavirus pot apela gratuit numarul 0800800358. La aceasta linie telefonica se pot obtine informatii legate de simptomele virusului si conduita de preventie.

„Cetatenii care doresc informatii despre situatiile legate de COVID – 19 pot apela gratuit numarul 0800800358. La aceasta linie telefonica pot fi solicitate informatii despre modul in care se manifesta virusul, modalitati de prevenire a imbolnavirii si alte detalii legate de conduita preventiva”, precizeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

Totodata, institutia atrage atentia cetatenilor sa se informeze permanent din surse sigure, respectiv de pe canalele oficiale ale Guvernului.

„Rugam cetatenii sa se informeze permanent de pe canalele oficiale ale Guvernului Romaniei, Ministerului Sanatatii, Ministerului Afacerilor Interne, Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Ministerului Afacerilor Externe”, se mai arata in informare.

Stiri pe aceeasi tema

Lista cladirilor cu risc seismic din Bucuresti. In caz de CUTREMUR, 187 de cladiri risca sa se prabuseasca

Cristiana Petrariu Bota

Cum ar fi aratat Romania daca in 1990 revenea la monarhie

Bogdan

NUMERE NOROCOASE LOTO 16 FEBRUARIE 2014: REPORTURI LA 6 DIN 49, JOKER SI 5 DIN 40

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult