25 C
România
17 septembrie 2021
INFOTRAFIC, 1 noiembrie 2017. Drumuri inchise sau cu circulatia restrictionata
Infotrafic

INFOTRAFIC, 1 noiembrie 2017. Drumuri inchise sau cu circulatia restrictionata

INFOTRAFIC, 1 NOIEMBRIE 2017 – Doua drumuri nationale erau inchise, miercuri dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, iar pe o portiune de drum din judetul Suceava circulatia era oprita pe ambele sensuri din cauza unui accident rutier, informeaza Centrul Infotrafic. Totodata, pe podul de la Agigea traficul rutier este restrictionat, pe sensul de mers catre Constanta, din cauza unor lucrari de reparatii.

Astfel, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN17 Gura Humorului- Suceava, localitatea Ilișești, județul Suceava, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

INFOTRAFIC, 1 NOIEMBRIE 2017. Centrul Infotrafic mai precizeaza că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier este întrerupt pe două drumuri naționale, respectiv: DN67C Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34 — 59 și DN7C Transfăgărășan, pe tronsonul kilometric 104 — 130, între Piscu Negru și Bâlea-Cascadă.

Pe Autostrada 1 Orăștie — Sibiu, pe sensul de mers Sibiu — Sebeș, între kilometrii 276+100 și 276+170, se execută lucrări de frezare și asfaltare a suprafeței carosabile precum și lucrări de refacere a sistemului de drenaj al autostrăzii în zona afectată, care vor dura pe parcursul întregii luni, atât cât vor permite condițiile meteorologice. Se va circula alternativ, de pe o bandă pe cealaltă, prin indicatoare provizorii montate la fața locului sau prin dirijarea polițiștilor rutieri.

INFOTRAFIC, 1 NOIEMBRIE 2017. Circulația rutieră este restricționată pe Podul Agigea, respectiv pe DN39 (la km 8+988), pe sensul de deplasare Agigea către Constanța, până la data de 28 noiembrie 2017, în vederea finalizării unor lucrări de reparații. În această perioadă va fi interzisă tranzitarea podului cu autovehicule și convoaie agabaritice, precum și manevra de depășire, iar viteza de circulație va fi limitată la 50 km/h pe toată lungimea podului.

INFOTRAFIC, 1 NOIEMBRIE 2017. Potrivit C.N.A.I.R., până la data de 15 noiembrie 2017, circulația rutieră pe DN76 este închisă pe tronsoanele kilometrice 0+650 — 0+690 și 2+415 — 2+480, în scopul lucrărilor de realizare a viaductului Autostrăzii A1 Lugoj — Deva. Circulația rutieră se va opri zilnic, timp de 30 minute, la interval de două ore. Conducătorii auto pot folosi următoarele rute alternative:

— DN 7 Arad — Deva — Simeria — Simeria Veche — autostrada A1;

— autostrada A1 — nod rutier Simeria — DN 7 Simeria — Deva — Săcămaș — Arad.

Pe DN73C, în județele Argeș și Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeș — Burluși, între kilometrii 46 și 56, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluși — Piatra, între kilometrii 56 și 61, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone este DN73C Burluși — DJ678A — DN7 Dedulești.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău — Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona localității Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău — Ploiești, DN1A Ploiești — Cheia — Săcele, DN1 Săcele — Brașov.

În județul Olt, DN64 Caracal-Drăgășani a fost închis, începând din data de 22 iunie 2017, pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul kilometric 34 — 40, între localitățile Găneasa și Pleșoiu. Măsura a fost luată din cauza degradărilor apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara. Circulația rutieră se desfășoară pe ruta DN65, km 42+400, Găneasa — Salcia — DJ677 — Pleșoiu și retur. Variantele de circulație sunt semnalizate conform normelor rutiere în vigoare.

În județul Suceava, din cauza unui pod avariat de o viitură, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricționat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviței — Ciumârna, între kilometrii 23 și 27.

În județul Vâlcea, până în data de 15 noiembrie 2017, pe DN7, DN64, DN65C, DN67B și DN74, se vor aplica marcaje rutiere, iar circulația se va desfășura cu unele restricții temporare (alternativ sau cu redirijare de pe o bandă pe alta) în dreptul utilajelor.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

INFOTRAFIC: Festivalul Cultural de Vara din Gheorgheni impune restrictii de circulatie

Cristiana Petrariu Bota

Ninsori abundente si viscol in Romania. Departamentul pentru Situatii de Urgenta este pregatit sa intervina in sprijinul populatiei si al autoritatilor locale

Ioana Badulescu

Inmatriculari record de masini second-hand in prima jumatate a anului 2017

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult