Infotrafic – 11 februarie 2018. Situatia drumurilor din judetele Constanta, Tulcea, Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu februarie 11, 2018 11:54

Infotrafic – 11 februarie 2018. Situatia drumurilor din judetele Constanta, Tulcea, Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi

INFOTRAFIC – 11 FEBRUAIE 2018 – Ninge inca din cursul noptii in sudul si sud-estul tarii, stratul de zapada fiind destul de consistent in judetele Constanta, Tulcea, Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi, unde se inregistreaza si viscol. Din fericire, la aceasta ora nu sunt drumuri inchise, dar avertizarea meteo de ninsori si viscol este valabila pana luni dimineata, asadar soferii trebuie sa se informeze inainte de a pleca la drum.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10.45 nu erau anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Având în vedere că meteorologii au emis în această dimineaţă mai multe atenţionări nowcasting de vreme rea (intensificări ale vântului, ninsoare local viscolită) pentru şase judeţe ale ţării (Constanţa, Tulcea, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi), Politia Rutiera sfatuieste conducătorii auto ca înainte de a pleca la drum să se intereseze despre situaţia condiţiilor meteorologice pentru zonele unde urmează a se deplasa, să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le permit o vizibilitate foarte bună, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum, să sporească atenţia la volan şi să nu efectueze depăşiri riscante.

De precizat ca din cauza vântului puternic, porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea au fost închise în judeţul Constanţa.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.