11.7 C
România
27 septembrie 2022
INFOTRAFIC, 17 IANUARIE. Drumuri inchise si inzapezite. E85 a fost inchis, la fel si Autostrada Soarelui spre Constanta
Infotrafic

INFOTRAFIC, 17 IANUARIE. Drumuri inchise si inzapezite. E85 a fost inchis, la fel si Autostrada Soarelui spre Constanta

INFOTRAFIC. DRUMURI INCHISE DUMINICA, 17 IANUARIE. Drumuri inchise si inzapezite in Romania din cauza ninsorilor si viscolului din ultimele ore. Potrivit centrului Infotrafic, E85 a fost inchis, duminica dupa-amiaza, la fel si Autostrada Soarelui spre Constanta, insa mai multe drumuri din tara sunt inchise, datele le puteti afla mai jos.

Cele mai multe drumuri inchise, potrivit Infotrafic, sunt in judetele Tulcea, Buzau, Giurgiu si Vrancea. Si in judetul Constanta sunt drumuri inchise, la fel si in Calarasi.

INFOTRAFIC. DRUMURI INCHISE DUMINICA, 17 IANUARIE. Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești.

IARNA PESTE ROMANIA. Drumuri si autostrazi inchise, trenuri anulate, localitati izolate. Nu se circula spre Moldova si spre Constanta – UPDATE

De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale dupa cum urmeaza:

DN22A Izvorul Corbului (jud. Tulcea) – Saraiu – Hârșova (jud. Constanța);
DN22 pe tronsoanele Râmnicu Sărat – Brăila și Baia (jud. Tulcea) – Sibioara (județul Constanța);
DN2A pe tronsoanele Slobozia – Urziceni (județul Ialomița) și Hârșova – Mihail Kogălniceanu (județul Constanța);
DN3 Centura București – Călărași – vama Ostrov – Băneasa (județul Constanța);
DN21 Slobozia – Călărași;
DN21A Țăndărei – Bărăganul;
DN2 Afumați – Urziceni – Buzău – Râmnicu Sărat – limita cu jud. Vrancea;
DN2C Costești (jud. Buzău) – Slobozia;
DN2B Spătaru – Buzău și Buzău – Brăila;
DN5B Giurgiu – Ghimpați, în județul Giurgiu;
DN41 Oltenița (jud. Călărași) – Daia (jud. Giurgiu);
DN23B Măicănești – Ciorăști, în județul Vrancea;
DN2N Bogza – Dumbrăveni, în județul Vrancea;
DN3A Fetești – Lehliu-Gară (jud. Călărași);
DN4 București – Oltenița.

HotWeek.ro iti recomanda si: Scoli, gradinite si licee inchise pe 18 ianuarie 2016 in Bucuresti, Ilfov, Calarasi si posibil in Buzau, Galati, Dolj si Ialomita

Curse aeriene anulate pe Aeroportul Otopeni. Zborurile spre Istanbul si Moscova, anulate pe 17 ianuarie 2016

INFOTRAFIC. DRUMURI INCHISE DUMINICA, 17 IANUARIE. Din cauza căderilor de pietre, traficul rutier este întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Din pricina viscolului, în județul Argeș, pe DN73 Câmpulung – Brașov este instituită restricție de tonaj (7,5 tone) pe tronsonul Valea Mare-Pravăț – Fundata.

Potrivit informațiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (vânt puternic).

Având în vedere avertizarea cu cod galben, respectiv portocaliu, referitoare la ninsoare şi viscol, (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum în zonele afectate decât dacă este necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto. În cazul în care traficul rutier se va întrerupe din cauza zăpezii, sfătuim conducătorii auto să oprească autovehiculele în afara părţii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

Related posts

Doi soferi, prinsi cu peste 200 km/h pe autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti

Lucy Ionesco

Centrul Infotrafic a transmis o atentionare pentru soferi

Lucy Ionesco

INFOTRAFIC: Circulatie rutiera intrerupta pe trei autostrazi si pe mai multe drumuri nationale

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult