Cod Galben de ninsori
Infotrafic

INFOTRAFIC, 6 februarie 2015: Traficul pe drumurile din tara, in conditii de iarna

HotWeek.ro va prezinta mai jos situatia traficului pe drumurile din tara. De precizat ca la ora 16.00 va intra in vigoare o atentionare Cod Galben de ninsori si viscol, emisa de meteorologi pentru jumatate de tara. Asadar, atentie soferi daca intentionati sa plecati din localitate, in conditiile in care  in intervalul 6 februarie 2015, ora 16:00 – 7 februarie 2015, ora 14:00, pentru jumătatea de sud a tarii va intra in vigoare o atentionare cu Cod Galben de ninsori si intensificari ale vantului.

INFOTRAFIC – SITUAŢIA TRAFICULUI RUTIER LA ORA PRANZULUI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (11:15), nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe câteva drumuri naţionale care străbat zone montane, majoritatea secundare (DN13A Vlăhiţa – Miercurea Ciuc, DN12C în zona Lacu Roşu, DN67D Obârşia Cloşani – Valea Cernei, DN7A Obârşia Lotrului – Voineasa etc).

HotWeek.ro iti recomanda si: Ion Sandu, director ANM: Codul Portocaliu, activat pentru trei judete. Atentie, viscol puternic in Muntenia si Dobrogea

În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, între kilometrii 23 şi 34+800 de metri, stratul de zăpadă măsoară între unu şi trei centimetri. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant. La ieşirea din oraşul Novaci, un echipaj de poliţie nu permite accesul autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă către Rânca, recomandând folosirea lanţurilor antiderapante.

În judeţul Caraş-Severin, începând cu ora 5:00, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, pe DN57B, în zona Iablaniţa. Drumul a fost blocat în ambele sensuri la kilometrul 85+650 de metri, din cauza unor stânci care s-au desprins din versant ieri, în jurul orei 22:40. Lucrătorii de la drumuri acţionează pentru degajarea celeilalte benzi.

HotWeek.ro iti recomanda si: Alerta! Ninsori si viscol puternic in urmatoare zile. Detalii

Având în vedere că în intervalul 6 februarie 2015, ora 16:00 – 7 februarie 2015, ora 14:00 pentru jumătatea de sud a ţării va intra în vigoare o atenţionare cu cod galben, referitoare la ninsoare şi intensificări ale vântului, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să ruleze cu viteză adaptată şi să nu bruscheze comenzile. De asemenea, pentru judeţele Dolj, Olt, Vâlcea, Caraş-Severin, Teleorman, Giurgiu, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Ilfov şi pentru municipiul Bucureşti, sunt valabile atenţionări nowcasting referitoare la intensificări ale vântului.

Stiri pe aceeasi tema

INFOTRAFIC: Situatia traficului rutier. Atentie pe DN39 in judetul Constanta

Centrul Infotrafic – Situatia drumurilor din Romania in contextul inundatiilor

Ioana Badulescu

Traficul pe Autostrada A1 Orastie – Sibiu, inchis de CNADNR la mai putin de 1 an de la inaugurare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult