Infotrafic

Infotrafic. Accident pe DN2 in localitatea Traian din judetul Neamt, o cisterna cu butanol s-a rasturnat in afara carosabilului

Un accident periculos s-a produs, sambata, pe DN2 in localitatea Traian din judetul Neamt. O cisterna cu butanol s-a rasturnat in afara carosabilului din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de iarna ale soselei, inregistrandu-se scurgeri de motorina. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de pe DN2 pana ce lichidul inflamabil va fi transbordat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2, la kilometrul 341+300 de metri, în zona localităţii Traian, judeţul Neamţ, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu un strat subţire de zăpadă), o cisternă încărcată cu butanol s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Încărcătura nu este afectată, însă sunt scurgeri uşoare de motorină.

În prezent traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers, până la remedierea problemei de către pompieri, iar autovehiculele sunt deviate pe DJ 207B, fără probleme de fluenţă. Nu au rezultat victime în urma evenimentului.

Stiri pe aceeasi tema

INFOTRAFIC: Cum se circula pe autostrazi, drumuri nationale si judetene, luni, 6 aprilie

Cristiana Petrariu Bota

Ninsori in Romania. Informare de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta privind misiunile aflate in desfasurare

Ioana Badulescu

INFOTRAFIC, 6 februarie 2015: Traficul pe drumurile din tara, in conditii de iarna

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult