24.5 C
România
17 septembrie 2021
INFOTRAFIC, 1 noiembrie 2017. Drumuri inchise sau cu circulatia restrictionata
Infotrafic

INFOTRAFIC: Atentie pe A2 Bucuresti-Constanta si pe DN1 Brasov -Ploiesti

TRAFIC INTENS PE DN1 BRAȘOV – PLOIEȘTI, PE A2 BUCUREȘTI – CONSTANȚA ȘI PE DN39 MANGALIA – CONSTANȚA – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (16,30), pe DN1 Brașov — Ploiești, pe sensul de coborâre, se circulă în coloană în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei (între Predeal și Bușteni).

Pentru a evita aglomerația, le recomandăm automobiliștilor care pornesc din Brașov către București să urmeze ruta: DN1A Săcele — Cheia—Ploiești, iar celor care pleacă din zona Bran-Moieciu, să folosească traseul: DN73 Brașov — Bran — Valea Mare-Pravăț, DN72A Valea Mare-Pravăț—Târgoviște, DN71 Târgoviște — Bâldana, DN7 Bâldana — București. Se poate folosi și ruta: DN73 Brașov—Bran — Pitești și A1 Pitești — București, cu mențiunea că pe DN73 Câmpulung — Pitești se execută lucrări, iar în mai multe puncte se circulă pe o bandă, alternativ, semaforizat.

Autostrada A1 Pitești — București poate prelua fără probleme valorile mari de trafic, singura zonă în care se pot forma coloane este la intrarea în București, pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe strada Valea Cascadelor și pe Șoseaua de Centură a Municipiului București.

Pe A2 București—Constanța, traficul rutier este intens, mai ales pe segmentul cuprins între kilometrii 12 și 35, pe sensul de mers către Capitală. Până la această oră, nu au fost semnalate probleme de fluență la stația de taxare de la Fetești. Reamintim conducătorilor auto că prin stația de taxare de la Fetești se poate trece liber pe benzile doi și trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la stațiile de distribuție a carburanților autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 — număr disponibil în rețelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE și RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România — http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316 ).

Pe DN39 Mangalia — Agigea, se circulă în coloană, din zona stațiunii Eforie Sud și până la intrarea pe A4.

Le recomandăm conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză și să păstreze distanța de siguranță în mers. În situația în care coloanele de mașini încetinesc sau opresc brusc, le recomandăm, celor care le încheie, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze în timp util. De asemenea, reamintim că manevra de depășire este interzisă pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în așteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulație.

Stiri pe aceeasi tema

Traficul rutier este restrictionat sambata si duminica in Bucuresti in vederea organizarii unor evenimente sportive si culturale

Ioana Badulescu

INFOTRAFIC: Atentie soferi, se circula in conditii de ceata pe mai multe drumuri, inclusiv pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta

Cristiana Petrariu Bota

Drumuri inchise duminica, 29 octombrie, din cauza ninsorii si vantului puternic – INFOTRAFIC UPDATE

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult