Infotrafic atrage atentia ca se circula cu dificultate pe A2 Bucuresti – Constanta si A4 Agigea – Ovidiu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 25, 2017 11:58

Infotrafic atrage atentia ca se circula cu dificultate pe A2 Bucuresti – Constanta si A4 Agigea – Ovidiu

Ploaia torentiala de sambata dimineata ingreuneaza circulația rutiera pe A2 București – Constanța și A4 Agigea – Ovidiu. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează că, în jurul orei 10,00, pe A2 București – Constanța și A4 Agigea – Ovidiu se circulă cu dificultate din cauza ploii torențiale.

Potrivit unui comunicat de presa, pe suprafața carosabilă este posibil să se acumuleze cantități însemnate de apă și există riscul acvaplanării.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată la starea carosabilului, fără să bruscheze comenzile, să mărească distanța în mers între autovehicule pentru a putea opri în caz de urgență.

Amintim ca Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat ca vremea se raceste, in weekend, iar ploile vor cuprinde aproape toata tara. Potrivit meteorologilor, cel putin pana sambata seara, la ora 20:00, vremea se va raci si se vor inregistra precipitii moderate cantitativ in cea mai mare parte a tarii.

Detalii despre vreme aici

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.