Brigada Rutiera le cere soferilor sa fie mai disciplinati in trafic, mai ales cand vireaza la stanga
Infotrafic

INFOTRAFIC: Cum se circula la aceasta ora pe drumurile din Romania (29 noiembrie)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminica dupa-amiaza, nu erau semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia blocată sau îngreunată din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe DN1, la Comarnic, traficul rutier a scăzut în intensitate însă se circulă în coloană, pe sensul de mers către Braşov, de la ieşire din Sinaia. Pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele nu sunt semnalate probleme de fluenţă.

Pentru judeţele Mehedinţi, Dolj şi Olt, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting cu cod galben, referitoare la intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 55-65 km/h, valabilă până la ora 19:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92). Vântul puternic poate influenţa mersul autovehiculelor, fiind foarte posibile schimbările bruşte de traiectorie, mai ales la trecerea pe lângă autovehicule de dimensiuni mari sau la ieşirea din localităţi. De aceea, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită în trafic, să conducă cu ambele mâini pe volan şi să nu oprească (staţioneze) în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, deoarece vântul puternic îi poate rupe.

În judeţul Olt a fost ridicată restricţia de circulaţie de pe DN64 Drăgăşani – Găneasa, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Traficul rutier se desfăşoară, în continuare, pe un fir, alternativ la kilometrul 46+200 de metri (la Colibaşi). Amintim că, din cauza cedării terasamentului, pe DN64 Drăgăşani – Găneasa a fost permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone şi s-a circulat pe un fir, alternativ.

În judeţul Vâlcea, din cauza cedării terasamentului DN7 Piteşti – Sibiu, la km. 177+200 metri, circulaţia rutieră este în continuare deviată prin municipiul Râmnicu -Vâlcea, de la intrarea în localitate.

Conform prevederilor H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altora decât celor destinate exclusiv transportului de persoane, va fi restricţionată luni – 30 noiembrie, în intervalul orar 16:00 – 22:00 şi marţi – 01 decembrie, în intervalul orar 6:00 – 22:00, în ambele sensuri (detalii pe site-ul http://www.cnadnr.ro), astfel:

pe autostrada A2 Bucureşti – Murfatlar, pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;
pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN39 Agigea – Mangalia, pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Stiri pe aceeasi tema

Brigada Rutiera: Trafic deviat sau restrictionat in Bucuresti pe mai multe artere. Atentie in Drumul Taberei, Sos. Pantelimon sau Splaiul Independentei

Cristiana Petrariu Bota

INFOTRAFIC: Atentie pe Autostrada Soarelui, se circula cu greutate la statia de taxare Fetesti

Cristiana Petrariu Bota

INFOTRAFIC – Recomandari pentru deplasari in siguranta in conditii de vant puternic

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult