INFOTRAFIC. Circulatie intrerupta pe unele drumuri nationale din cauza inundatiilor
Infotrafic

INFOTRAFIC: Cum se circula pe autostrazi, drumuri nationale si judetene, luni, 6 aprilie

HOTWEEK.RO VPREZINTA SITUAŢIA TRAFICULUI LUNI SEARA, LA ORA 17:30, POTRIVIT DATELOR TRANSMISE DE CENTRUL INFOTRAFIC. Având în vedere faptul că Administraţia Naţională de Meteorologie (anm) a emis un mesaj de atenţionare cu cod galben, potrivit căruia în perioada următoare se vor semnala precipitaţii însemnate cantitativ, ninsori la munte şi intensificări ale vântului, la sfarsitul acestui material va prezentam sfaturile politistilor pentru soferi.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (17:30), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Pe drumurile naţionale şi europene din sudul Banatului, din Oltenia, Muntenia, Transilvania şi sudul Dobrogei, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie, iar în Moldova şi la munte se semnalează precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Reamintim că în județul Caraș-Severin, pe DN57 Orșova – Moldova Nouă, traficul rutier este, în continuare, întrerupt la km 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți), din cauza căderilor masive de stânci şi grohotiş pe carosabil. Măsura a fost luată de autorități în scopul asigurării siguranței participanților la trafic. Rută ocolitoare: DN57 Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

În judeţul Vrancea, pe DN2N Chiojdeni – Jitia şi DN2M Reghiu – Mera, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe anumite porţiuni, din cauza alunecărilor de teren, cu precizarea că se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone.

Având în vedere faptul că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un mesaj de atenţionare cu cod galben, potrivit căruia în perioada următoare se vor semnala precipitaţii însemnate cantitativ, ninsori la munte şi intensificări ale vântului, conducătorii auto sunt sfatuiti: să circule cu viteză redusă, să păstreze distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor, iar celor care intenţionează să se deplaseze în zonele montane, le recomandăm să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi să pornească la drum echipaţi corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Foto: HotWeek.ro

Related posts

Infotrafic 13-14 noiembrie: Se inchide circulatia pe DN66, intre Bumbesti-Jiu si Petrosani

Lucy Ionesco

Sute de soferi au ramas fara permise auto sau certificate de inmatriculare

Ioana Badulescu

Trafic restricționat, vineri și sâmbătă, în centrul Capitalei

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult