INFOTRAFIC, 1 noiembrie 2017. Drumuri inchise sau cu circulatia restrictionata
Infotrafic

INFOTRAFIC: Cum se circula pe drumurile din Romania joi, 15 octombrie

INFOTRAFIC: Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca se circula fara blocaje pe majoritatea drumurilor din Romania, insa in unele judete sunt portiuni de drum pe care se lucreaza, traficul rutier fiind restrictionat. Printre punctele importante la care se desfasoara lucrari de reparaţii se numara si podul Giurgiu-Ruse, aici traficul rutier desfasurandu-se pe o banda, alternativ, astfel ca se pot forma coloane de autovehicule la punctul de trecere a frontierei catre Bulgaria.

Va prezentam mai jos situatia traficului rutier la ora 07.30, potrivit datelor primite de la Centrul Infotrafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, circulația autovehiculelor de mare tonaj la punctul de trecere a frontierei Giurgiu, pe sensul către Bulgaria, se desfășoară în condiţii bune, coloana de autotrenuri măsurând, la această oră, aproximativ 50 -100 de metri.

Reamintim că, pe DN5(E85), din cauza desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul Giurgiu-Ruse, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, adesea formându-se coloane de autovehicule la punctul de trecere a frontierei către Bulgaria. Recomandăm conducătorilor auto să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei:  Calafat (rutier);  Negru-Vodă (rutier);  Vama Veche (rutier);  Bechet (trecere cu bacul);  Zimnicea (trecere cu bacul);  Călărași (trecere cu bacul). Din pricina vântului puternic, navigația pe fluviul Dunărea este oprită între kilometrii fluviali 1040 și 1072 (Coronini – Baziaș), în județul Caraș-Severin.

Semnalăm că în județul Cluj, pe DN1 (E60) Oradea – Cluj-Napoca au demarat lucrări de asfaltare pe tronsonul kilometric 537 – 560, între localitățile clujene Poieni și Bucea. Întrucât în zonele în care se lucrează, circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ, este posibil ca în perioada următoare, până la încheierea lucrărilor, să apară probleme de fluență a traficului.

În județul Vâlcea, în perioada 22 septembrie 2015 – 15 noiembrie 2015, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a unui viaduct, circulația rutieră pe DN7 va fi restricționată pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 (ieșirea din localitatea Călimănești către Sibiu). Traficul rutier se va desfășura alternativ, pe o singură cale, fiind dirijat de piloți de circulație pe timpul zilei și semaforizat pe timpul nopții.

În judeţul Prahova, până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, pe porţiunea kilometrică 133+100 – 133+450 de metri.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Statie noua de incarcare a masinilor electrice in Constanta. Mai multe prize speciale vor fi amplasate in toata tara

Cristiana Petrariu Bota

Punctul de amenda pe 2020 a fost plafonat de Guvern prin OUG nr. 1/2020

Cristiana Petrariu Bota

Vacaroiu: E de nepermis sa astupi gropi in fiecare an la autostrada Bucuresti-Constanta

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult