INFOTRAFIC. Cum se circula pe drumurile din tara joi, 8 ianuarie 2015

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 8, 2015 10:53

INFOTRAFIC. Cum se circula pe drumurile din tara joi, 8 ianuarie 2015

Centrul Infotrafic informeaza ca joi dimineata, circulatia rutiera se desfasura in conditii de ceata pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, iar in judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, in zona Siriu, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău. Dar sa vedem detalii despre starea drumurilor, potrivit datelor furnizate de politistii rutieri.

INFOTRAFIC – SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 7:00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (7:00), pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 49-73, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 50 de metri. Le recomandăm conducătorilor auto să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire când trec prin acea porţiune cu vizibilitate redusă, apoi să le lase aprinse doar pe cele de întâlnire. Amintim că folosirea luminilor de ceaţă în alte condiţii decât pe timp de ceaţă constituie contravenţie.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, între kilometrii 81+150 şi 94+800 de metri, în zona Siriu, circulaţia autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău. Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.

HotWeek.ro iti recomanda si: Prognoza meteo detaliata pentru perioada urmatoare

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului. Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

În județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

Pe DN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Înainte de a pleca la drum, trebuie ţinut cont de faptul că până în data de 9 ianuarie 2015, ora 10:00, este în vigoare o informare referitoare la vreme deosebit de rece emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92). Conducătorii auto nu trebuie să pornească la drum dacă nu au autovehiculul pregătit pentru circulaţia în asemenea condiţii. În primul rând trebuie să fie dotat cu anvelope de iarnă, iar sistemul de climatizare-dezaburire trebuie să funcţioneze normal.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.