Infotrafic

INFOTRAFIC DE PASTE: Atentie, soferi! Brigada Rutiera va prezinta drumurile cu trafic aglomerat

INFOTRAFIC DE PASTE: Brigada Rutiera si centrul Infotrafic a anuntat, intr-un comunicat transmis presei, care sunt drumurile cu trafic aglomerat in perioada sarbatorilor de Paste. Apropierea Sfintelor Sărbători de Paște determină o creștere a numărului de autovehicule în mișcare și implicit o scădere a fluenței circulației rutiere în Capitală pe majoritatea arterelor principale, mai ales spre principalele ieșiri din oraș precum urmează:

Bd. Ul Iuliu Maniu, Pasajul Lujerului, intersecția dintre bd. Ul Constructorilor cu Șoseaua Virtuții și la podul Grozăvești;

DN 1, (zona pasajului rutier Băneasa, ambele sensuri), Zona Pasajului Bucur Obor dar și pe Șoseaua Ștefan cel Mare, Șos. Colentina și Soseaua Mihai Bravu.

Șos. Chitila, Bd. Bucureștii Noi, Piața Chibrit, Calea Griviței.

Zona Răzoare, calea 13 Septembrie, Bd. Ghencea, Drumul Sarii, Bd. Unirii și pe Splaiul Independenței.

Pta. Victoriei, Bd. Lascar Catargiu, Bd. Magheru, Pta. Universității, Calea Victoriei, Bd. Corneliu Coposu.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paste. Prognoza meteo pentru cele trei zile de Paste

Această creștere, completată și de indisciplina unor conducători de autovehicule, duce în unele situații la blocarea temporară a intersecțiilor.

Foarte mulți bucureșteni au început să părăsească orașul vineri, începând cu ziua ora 14, de aceea, traficul rutier la ieșirile din Capitală a început să se intensifice semnificativ.

Recomandăm celor de la volan și nu numai, să circule cu atenție, să respecte semnalizarea rutieră și semnalele polițiștilor rutieri.

De asemenea, Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor auto să oprescă înainte de a pătrunde în intersecție, chiar și atunci când semnalul semaforului permite deplasarea, în cazul în care, din cauza aglomerației, nu o pot traversa.

Procedând astfel, centrul intersecției va rămâne liber, circulația pe direcția transversală fiind posibilă în condiții normale.

O alta abatere comisă de cei mai indisciplinați conducători auto și urmărită de către agenții rutieri este depășirea coloanei de autovehicule aflată în așteptare la culoarea roșie a semaforului.

Vă informăm că sistemele video pentru supravegherea traficului, instalate pe echipajele poliției rutiere, sunt folosite zilnic, atât pentru măsurarea vitezei, cât și pentru filmarea celor care săvârșesc alte abateri în trafic, stânjenind sau împiedicând desfășurarea normală a circulației rutiere.

Brigada Rutieră a Capitalei urează tuturor participanților la traficul rutier un Paște Fericit!

Related posts

Ninsori abundente si viscol in Romania. Departamentul pentru Situatii de Urgenta este pregatit sa intervina in sprijinul populatiei si al autoritatilor locale

Ioana Badulescu

INFOTRAFIC: DRUMURI INCHISE MIERCURI, 3 DECEMBRIE 2014

Lucy Ionesco

In Romania s-au construit 3 centimetri de autostrada pe cap de locuitor din 1989 pana azi

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult