Drumuri blocate si scoli inchise in Tulcea. Un utilaj de deszapezire s-a blocat in nameti
Infotrafic

INFOTRAFIC. DRUMURI INCHISE, 19 IANUARIE 2016. Autostrada Soarelui a fost deschisa traficului rutier

INFOTRAFIC. DRUMURI INCHISE, 19 IANUARIE 2016. Cele mai importante drumuri din tara au fost redeschise traficului rutier, dupa ninsoarea si viscolul din ultimele doua zile. Centrul Infotrafic informeaza ca Autostrada Soarelui a fost deschisa circulatiei, dar autovehiculele se deplaseaza in coloana, insotite de echipaje de politie rutiera. Este in continuare inchis DN22A din judetul Tulcea si DN24D in judetul Galati.

UPDATE – SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 19:00 

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Drajna – Feteşti, în ambele sensuri. Autovehiculele se deplasează în coloană, însoţite de echipaje de poliţie rutieră. Aşadar, Autostrada Soarelui a fost redeschisă pe toate tronsoanele.

În judeţul Tulcea, încă este închis DN22A Nicolae Bălcescu – Nalbant.

Pe DN24D, în judeţul Galaţi, pe segmentul limita cu judeţul Vaslui – intersecţie cu DN26, se circulă cu restricţie de 7,5 tone. La fel şi pe DN22 Isaccea – Somova, în judeţul Tulcea

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, rămâne închis DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi A3 Bucureşti – Ploieşti se semnalează ceaţă. Pe alocuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri. Fenomenul este întâlnit şi pe DN54 Caracal – Corabia, în judeţul Olt. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă (luminile de ceaţă trebuie utilizate doar dacă vizibilitatea scade semnificativ).

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben, referitoare la vreme deosebit de rece, valabilă în intervalul 19 ianuarie, ora 18:00 – 21 ianuarie, ora 10:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

UPDATE ora 11.00: JUDEŢUL PRAHOVA: TRAFIC RELUAT NORMAL PE DN1, LA POSADA

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoralul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:30, în judeţul Prahova, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1 Bucureşti – Braşov, în zona kilometrului 113, la Posada. Circulaţia s-a desfăşurat pe o bandă, alternativ, pe timpul ridicării unei autocisterne ieşite în afara părţii carosabile.

DN22 RÂMNICU SĂRAT – BRĂILA A FOST DESCHIS PENTRU TOATE CATEGORIILE DE AUTOVEHICULE

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că DN22 Brăila – Râmnicu Sărat a fost deschis pentru toate categoriile de autovehicule.

INFOTRAFIC – SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 9:30

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că este în continuare închis tronsonul Lehliu – Feteşti al autostrăzii A2. Pe sectorul Bucureşti – Lehliu, deschis circulaţiei, vizibilitatea este redusă, din cauza ceţii, la aproximativ 100 de metri, pe alocuri.

În judeţul Buzău a fost reluată circulaţia pe DN22 Râmnicu Sărat – limită cu judeţul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule, iar pe raza judeţului Brăila pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

În judeţul Vaslui, a fost redeschis, cu restricţie de 7,5 tone, DN24A Murgeni – Berezeni – Vetrişoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrişoaia – Huşi este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe tronsonul Simila – Murgeni pentru cele sub 3,5 tone.

În judeţul Vaslui, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgeşti şi pe DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) – Podu Turcului (judeţul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Mai sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

DN3 Ostrov (jud. Constanța) – Băneasa (jud. Constanța);
DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea);
DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) – Hârșova (jud. Constanța) şi Cataloi – Nicolae Bălcescu (jud.Tulcea);
DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea);
DN24D limită cu judeţul Vaslui – intersecţie cu DN26.
Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Au fost reluate manevrele maritime în porturile Constanţa-Nord şi Constanţa-Sud. În celelalte porturi de la Marea Neagră încă sunt suspendate.

Stiri pe aceeasi tema

INFOTRAFIC. Situatia traficului de pe drumurile din tara de duminica, 24 ianuarie

Cristiana Petrariu Bota

INFOTRAFIC, DRUMURI INCHISE 14 NOIEMBRIE: Date actualizate despre starea drumurilor dupa ninsori. UPDATE

Delia Ion

Sute de soferi au ramas fara permise auto sau certificate de inmatriculare

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult