-1.1 C
România
28 noiembrie 2020
Infotrafic
Infotrafic

Infotrafic 13-14 noiembrie: Se inchide circulatia pe DN66, intre Bumbesti-Jiu si Petrosani

Centrul Infotrafic informeaza ca circulatia pe DN66, intre Bumbesti-Jiu si Petrosani, se va inchide joi, 14 noiembrie, in rest nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere. 

Astfel, joi, între orele 09.00 şi 18.00, se închide circulaţia pe DN66, pe sectorul cuprins între Bumbeşti-Jiu şi Petroşani (km 93+500 – km 126), pentru executarea unor lucrări la partea carosabilă. Traficul rutier se desfăşoară deviat, pe ruta DN67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN7 Râmnicu Vâlcea – Veştem – Sibiu – Sebeş – Simeria – DN66 Simeria – Haţeg – Petroşani.

În judeţul Buzău, se execută lucrări la podul de la Mărăcineni, situat pe DN2. Sunt închise cele două benzi ale sensului de mers Buzău – Râmnicu Sărat. Traficul rutier se desfăşoară pe celălalt sens, pe câte o bandă, în ambele direcţii.

Pe DN2(E85) Buzău – Urziceni se circulă în condiţii de vizibilitate redusă, sub 100 de metri, din cauza ceţii. Le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

 

Stiri pe aceeasi tema

Punctul de amenda a crescut brusc cu 54% de la 1 ianuarie 2020

Cristiana Petrariu Bota

Restrictii de trafic in Bucuresti pe 4 si 5 martie. Date de la Brigada Rutiera

Cristiana Petrariu Bota

INFOTRAFIC: Traficul rutier pe un segment din DN1 va fi restrictionat

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult