INFOTRAFIC: Situatia traficului rutier. Atentie pe DN39 in judetul Constanta

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 23, 2014 07:02

INFOTRAFIC: Situatia traficului rutier. Atentie pe DN39 in judetul Constanta

INFOTRAFIC: Politistii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, miercuri dimineață (ora 6:45), nu erau semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere și nici probleme semnificative de fluență a traficului.

Centrul INFOTRAFIC atrage atentie ca la noapte, între orele 23:00 și 01:00, în județul Constanța, circulația rutieră va fi întreruptă pe DN 39, în zona podului de la Agigea, din cauza executării unor lucrări de întreținere a podului. Ca atare, traficul va fi deviat pe următoarele rute ocolitoare:

• pentru relația București – Port Constanța Sud – Agigea – Negru Vodă – Mangalia și retur, traseul de ocolire este: nodul rutier Medgidia al autostrăzii A2 – DJ 381 (până la Ciocârlia de Sus) – DN 3 (până la Cobadin) – DJ 391 (până la Topraisar) – DN 38 (până la Agigea) și DN 39 (Agigea – Mangalia);
• pentru relația Hârșova – Tulcea – Port Constanța Sud – Agigea – Negru Vodă – Mangalia și retur, traseul de ocolire este: nodul rutier Ovidiu al autostrăzii A4 – A2 (de la intersecția între A4 și A2) – DJ 381 (până la Ciocârlia de Sus) – DN 3 (până la Cobadin) – DJ 391 (până la Topraisar) – DN 38 (până la Agigea) și DN 39 (Agigea – Mangalia).

Dintre restricţiile temporare de circulaţie instituite în primele luni ale anului curent, din cauza executării unor lucrări de reparație ori de modernizare a drumurilor publice, reamintim, pe scurt:
• DN 2E din județul Suceava, între localitățile Solca și Marginea;
• DN 66 Iezureni – Bumbeşti-Jiu, între kilometrii 83 + 030 metri și 92 + 150 metri (pe raza judeţului Gorj) și
• DN 7 din județul Vâlcea, pe raza localității Robești, pe sensul de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona km. 224 + 450 metri al acestuia.

În legătură cu desfășurarea circulației pe infrastructura feroviară trebuie ținut cont de faptul că este posibil ca transportul public de persoane să fie afectat de intenția de protest a unor angajați ai CFR Călători. Menţionăm că, în prezent, nu sunt probleme deosebite referitoare la circulația feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.