Preturile RCA pentru soferii sub 30 de ani explodeaza! Cat va costa o polita RCA pentru tineri
Infotrafic

INFOTRAFIC: Situatia traficului vineri, 1 noiembrie 2013

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri dimineata, nu erau semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

Reamintim că în perioada 1 noiembrie 2013 – 30 iunie 2014 DN7C–Transfăgărăşan este închis de la kilometrul 104+000 (Piscu Negru) până la kilometrul 130+800 (cabana Bâlea Cascadă). În judeţul Argeş rămân deschise tronsoanele Bascov (km 0+000) – Piscu Negru (km 104+000), iar în judeţul Sibiu cabana Bâlea Cascadă (km 130+800) – intersecţia cu DN1-zona Cârţişoara (km 151 +955).

Pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, unul dintre pasaje este încă în lucru, iar între kilometrii 63+700 de metri şi 64+575 de metri două din cele patru benzi ale drumului sunt închise. Având în vedere că vinerea traficul rutier pe DN1 Bucureşti – Braşov este intens, este posibil ca în zonă să se formeze coloane de autovehicule.

Pe autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod, traficul rutier de pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti a fost deviat pe banda a doua a sensului opus.

În judeţul Constanţa, în vederea executării unor lucrări, circulaţia pe DN39, pe podul de la Agigea (km 8+988), este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Totodată, până la data de 23 decembrie 2013, în anumite zile şi intervale orare se va întrerupe traficul rutier pe pod

Centrul Infotrafic le reaminteste transportatorilor că de luni până joi, între orele 6.00 şi 22.00, pe DN1 Bucureşti – Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Vinerea, intervalele orare în care este valabilă restricţia diferă în funcţie de tronson şi de sensul de circulaţie, astfel:

– 8:00-22:00, pe tronsonul Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1B) – Braşov (intersecţie DN1 cu DN1A), în ambele sensuri;
– 12:00-22:00, pe tronsonul Centura Bucureşti (intersecţie DN1 cu DNCB) – Otopeni – Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1A), pe sensul Bucureşti – Ploieşti;
– 8:00-18:00, pe tronsonul Centura Bucureşti (intersecţie DN1 cu DNCB) – Otopeni – Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1A), pe sensul Ploieşti – Bucureşti.

Având în vedere că pentru zonele joase din judeţele Alba, Mureş, Sibiu şi Harghita este în vigoare, până la ora 10:00, o atenţionare nowcasting referitoare la ceaţă, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, politistii le recomanda conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante și să folosească luminile de întâlnire, iar când vizibilitatea scade semnificativ și pe cele de ceață.

Infotrafic precizeaza că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Stiri pe aceeasi tema

Propunere legislativa: Soferii isi vor putea alege perioada de suspendare a permisului auto

Cristiana Petrariu Bota

Restrictii pe Podul de la Agigea pana la 1 august. Ce rute ocolitoare sunt

Cristiana Petrariu Bota

INFOTRAFIC, 17 IANUARIE 2017. Drumuri inchise in Constanta, Calarasi si Giurgiu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult