Inmatricularea masinilor cu numere straine. Noi reglementari legale au intrat in vigoare in Italia pe 25 februarie 2019
Externe

Inmatricularea masinilor cu numere straine. Noi reglementari legale au intrat in vigoare in Italia pe 25 februarie 2019

Romanii trebuie sa fie foarte atenti, pentru ca noi reglementari legale privind inmatricularea automobilelor cu numere straine au intrat in vigoare in Italia pe 25 februarie 2019. Pentru a se lamuri asupra procedurilor pentru inmatricularea provizorie a masinii, romanii trebuie sa stie anumite lucruri. Autoritatea rutiera din Roma va elibera numere de inmatriculare provizorii pentru masinile care au numere straine si circula pe teritoriul Italiei, scrie capital.ro.

Anuntul a fost facut de Ambasada Romaniei la Roma, pe propria pagina de facebook si se refera la automobilele care vin dintr-o tara membra a Uniunii Europene. „Va informam ca, pentru a gestiona procesul de inmatriculare a autovehiculelor inmatriculate in strainatate, Autoritatea Rutiera din Roma (Motorizzazione Civile Roma) a dispus autorizarea, in mod exceptional, a inmatricularii vehiculelor care provin dintr-o tara UE si care nu trebuie sa fie supuse unor inspectii tehnice/revizii, prin eliberarea talonului si a unor numere de inmatriculare provizorii, pentru cererile inregistrate pana la data de 24 februarie 2019”, se arata in comunicatul Ambasadei.

Ambasada recomanda totodata cetatenilor romani sa consule site-urile birourilor regionale ale Autoritatii Rutiere din Italia, pentru a se lamuri asupra procedurilor pentru inmatricularea provizorie a masinii.

Noile reglementari legale pe aceasta tema, in Italia, au intrat in vigoare in data de 25 februarie 2019.

Stiri pe aceeasi tema

Macel pe bursele americane. Ce urmeaza dupa cea mai mare pierdere de puncte intr-o singura zi de tranzactionare din istorie?

Ioana Badulescu

Mesajul lui Trump pentru Kim Jong Un: Sa se tina bine!

Ioana Badulescu

Discutii intre ministrul roman de Externe si secretarul de stat al SUA Mike Pompeo

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult