Inmormantarea lui Dan Condrea, in prezenta catorva zeci de oameni. FOTO

Bogdan
By Bogdan mai 25, 2016 16:44

Inmormantarea lui Dan Condrea, in prezenta catorva zeci de oameni. FOTO

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a fost inmormantat, miercuri, in cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, in prezenta unui cadru restrans de membri ai familiei, prieteni si angajati ai companiei. Desi nu a fost exclusa ipoteza unei sinucideri, Dan Condrea a fost inmormantat cu slujba religioasa. A fost si un incident la inmormantare, o femeiea lesinat in timpul slujbei. 

Dan Condrea a fost inmormantat la Cimitirul Sfanta Vineri din Capitala, in cavoul familiei, unde unde sunt ingropati bunicii si parintii lui.

Cateva zeci de persoane au participat la slujba de inmormantare a patronului societatii Hexi Pharm, Dan Condrea. Au fost prezenti membri ai familiei Condrea, actuala si fosta sotie a omului de afaceri, apropiati si angajati ai Hexi Pharma. Mormantul lui Dan Condrea a fost acoperit de zeci de coroane de flori.

Cauza oficiala a mortii lui Dan Condrea. Ce au scris medicii legisti pe certificatul de deces

Corpul lui Dan Condrea a fost ridicat ieri de la Institutul de Medicină Legala “Mina Minovici” de angajatii unei firme de pompe funebre. Niciun membru al familiei nu a fost prezent. Partenera si apropiatii l-au asteptat direct la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti.

Dan Condrea a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Sursa foto: SpyNews

Poti citi si: Cadavrul lui Dan Condrea, reconstruit de legisti. In sala de autopsie, Uliana Ochinciuc a fost filmata

Ea e femeia care stie toate secretele lui Dan Condrea. De ce moartea lui Condrea ii scapa pe toti

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, in stare de SOC. FOTO

Laura Condrea, fosta sotie a lui Dan Condrea, mesaj despre fiica lor si implicarea SRI

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.