Inmormantarea lui Daniel Prodan va avea loc sambata la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera.
Social

Inmormantarea lui Daniel Prodan va avea loc sambata la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan a fost depus, vineri, la Tribuna Oficiala de pe stadionul Arena Nationala. Depunerea sicriului a avut loc in prezenta familiei lui Daniel Prodan si a unor fosti colegi de la echipa nationala si de la Steaua. Inmormantarea lui Daniel Prodan va avea loc sambata la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera.

In memoria lui Daniel Prodan, la Arena Nationala au venit oamenii apropiati ai lui Daniel Prodan: Marius Lacatus, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Mircea Sandu, Toni Dobos, Bogdan Stelea, Basarab Panduru si Dumitru Moraru.

De la Steaua au venit directorul sportiv Mihai Stoica si presedintele Consiliului de Administratie, Valeriu Argaseala, care a depus o coroana pe care era agatat un tricou al Stelei cu numarul 6 din perioada in care Prodan evolua la gruparea „ros-albastra”.

Iti recomandam si: Daniel Prodan a murit la numai 44 de ani. A facut infarct in casa din Voluntari

Inmormantarea fotbalistului Daniel Prodan va avea loc sambata, la ora 13.00, la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera. Amintim ca Daniel Prodan a incetat din viata miercuri seara, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct miocardic produs in locuinta sa din Voluntari.

Cei care doresc sa-si ia ramas bun de la fostul fotbalist al generatiei de aur sunt asteptati joi la tribuna oficiala a Arenei Nationale (intrarea Maior Coravu) pana la ora 18.00.

Foto: gsp.ro

Articole asemănătoare

Subventii acordate de Guvern pentru angajatorii care incadreaza in munca persoane din grupuri vulnerabile

Ioana Badulescu

Cutremure succesive in zona Vrancea in aceasta dimineata

Lucy Ionesco

MApN va schimba normele de recrutare si baremele de selectie in armata

Lucy Ionesco