INS atentioneaza ca populatia Romaniei a ajuns la nivelul anului 1966
Social

INS atentioneaza ca populatia Romaniei a ajuns la nivelul anului 1966

INS avertizeaza ca populatia Romaniei a ajuns la nivelul anului 1966. Presedintele Institutului National de Statistica (INS), Tudorel Andrei, a declarat ca populatia Romaniei a scazut constant in ultimii ani, ajungand ca in 2014 sa se inregistreze sub 20 de milioane de locuitori.

Potrivit datelor INS, populatia rezidenta a tarii a ajuns in 2014 la nivelul anului 1966.

Presedintele INS a atentionat ca Romania nu poate mentine nivelul actual al populatiei. In anul 2014, populatia a scazut cu 80.000 de oameni, carora li se adauga si alti 40.000 de cetateni care au migrat.

Presedintele INS a apreciat ca un numar atat de mare de persoane echivaleaza cu disparitia a doua orase de nivel mic in fiecare an.

Stiri pe aceeasi tema

Solomon Wigler, consilierul lui Sorin Oprescu, retinut de procurorii DNA

Cristiana Petrariu Bota

Romania intra in carantina totala! Din 25 martie, romanii nu mai au voie sa iasa din casa decat pentru urgente, aprovizionare sau serviciu

Cristiana Petrariu Bota

Iustin Paraschiv a fost arestat intr-un dosar de evaziune fiscala

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult