Inscrieri la cea de-a treia sesiune a programului Executive Healthcare Management
Comunicate

Inscrieri la cea de-a treia sesiune a programului Executive Healthcare Management

Cea de-a treia sesiune a programului Executive Healthcare Management este programată să înceapă în data de 16 martie 2018. Deși programa a rămas în mare aceeași, cea de-a treia sesiune are la dispoziție un program mai nuanțat, în care am renunțat pentru moment să rezolvăm problematica actuală a sistemului de stat.

Perioada de înscrieri este deschisă în intervalul 1 februarie – 9 martie 2018. Pentru ca un candidat să fie admis, acesta va trebui să completeze formularul online cu datele personale și să atașeze un CV, o scrisoare de intenție și una de recomandare. După completarea formularului și trimiterea documentelor, Comisia de Admitere va decide, în termen de maximum două săptămâni, posibilitatea candidatului de a participa la cursurile Executive Healthcare Management. Cursurile se vor ține cu cel puțin 12 participanți și cel mult 25.

Bursele BRAIN Academy

Pentru persoanele care activează în sistemul de sănătate finanțat de bugetul statului și au o experiență de cel puțin 3 ani, Brain Academy oferă 3 burse de studiu și în cadrul celei de-a treia sesiuni a programului Executive Healthcare Management.

Pentru a se înscrie pe locurile cu bursă, cei interesați sunt rugați să trimită CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa office@brainacademy.ro. După centralizarea documentelor, Comisia de Admitere va decide posibilitatea candidatului de a se califica pentru una dintre cele trei burse din cadrul Brain Academy. În pricipiu, bursele se adresează medicilor, şefi de secţie sau departamente, directorilor medicali, celor care pot influenţa în mod direct experienţa pacientului. Încurajăm aplicaţiile oricărei persoane care lucrează în sistemul de sănătate sau vrea să lucreze în sistemul de sănătate de stat. Alegerea noastră se va face în baza unui interviu şi a scrisorii de motivaţie care va expune argumentele celui care aplică privind nevoia unei schimbări evidente în felul în care se desfăşoară activitatea fiecăruia.

Cine poate participa la cursuri? Este necesar să fiu medic? Este necesar să fiu Manager? Trebuie să lucrez în Healthcare? Pot proveni din afară industriei?

La cursurile programului Executive Healthcare Management poate participa orice persoană cu studii superioare absolvite. Cel mai important lucru este interesul pentru subiect, dorinţa de a învaţă mai mult, de a se dezvolta în direcţia industriei de Healthcare, privată sau de stat. Încurajăm următoarele categorii:

Medici, şefi de secţie sau de diverse departamente în cadrul unui spital sau al unei clinici medicale. Şefii de secţie au „puterea” în momentul de faţă să schimbe modul de lucru, să îmbunătăţească protocoalele şi felul în care sunt abordaţi, consultaţi şi trataţi pacienţii, în aşa fel încât să imbunătățească experienţa acestora. Începând cu aprovizionarea, administrarea resurselor, atitudinea faţă de pacient, măsurarea rezultatelor medicale, toate acestea necesită evaluarea şefului de secţie sau a responsabilului de departament. Ei sunt primii care pot îmbunătăţi relaţia dintre pacient şi clinică. Şi acesta este obiectivul final de bază al managementului.

Managerii de spital, clinică, policlinică. Orice persoană aflată pe o poziţie a cărei decizie poate influenţa procesele manageriale la nivel de clinică. Resurse umane, operaţiuni, financiar, calitate, aprovizionare, vânzări şi alte funcţiuni.

Directori medicali. Orice medic pus în poziţia de a coordona o echipa medicală din punctul de vedere al relaţiei cu pacienţii.

Orice persoană aflată sau nu în legătură cu servicii medicale. Dacă aţi lucrat pentru Healthcare, aţi prestat servicii sau vă doriţi să o faceţi, programul poate reprezenta o bună oportunitate de a intra în măruntaiele neştiute ale industriei. Încurajăm pe oricine este interesat de subiect să descopere o industrie extrem de complexă dar şi de frumoasă.

Care este diferența dintre un program academic și unul de Știinte Aplicate – Applied Sciences – cum este acesta?

Cursurile acestui program sunt susţinute integral de către profesionişti cu reputaţie foarte bună în sistemele de sănătate din care provin. Omer Karahan şi Tim Elsigood sunt specialişti reputaţi şi recunoscuţi în Europa. Au dezvoltat proiecte importante de-a lungul carierei lor, proiectul Acibadem şi clinica Isida fiind două repere ale calităţii. Fiecare lector îmbină experienţa personală cu capacitatea de a-i învaţa pe ceilalţi și cu dorinţa de a împărtăşi din succesele şi greşelile personale. De aici porneşte valoarea acestui program, în comparaţie cu cel academic susţinut de către profesori ce nu profesează în industrie.

Misiunea BRAIN Academy

Ne dorim să îmbunătățim accesul managerilor din sistemul de stat la know how din domeniul management-ului sanitar așa cum este el înțeles în marile unități medicale din lume. În cadrul fiecărui curs, vom putea desprinde idei valoroase pentru fiecare cursant, ajutându-i să își îmbunătățească practica de zi cu zi din spital. Acesta este principalul obiectiv pe care îl urmărim în cadrul BRAIN Academy – să oferim cursanților informații care pot aduce valoare adăugată pentru parcursul lor profesional. Punem accent pe profesionalismul administrării medicale și pe setul de abilități de care are nevoie orice manager din Healthcare pentru a-și conduce clinica pe drumul pe care îl dorește pacientul român — către tratamente eficiente, comunicare deschisă, compasiune și atitudine prietenoasă. Credem că aceste eforturi vor rezulta în ameliorarea sistemului medical românesc în ansamblu.

Cursurile din cadrul modului Executive Healthcare Management vizează toate componentele importante din management-ul unei afaceri din domeniul medical: de la proiectarea strategiei, relaționarea cu echipa medicală, rolul patient care, inpatient și outpatient management și până la finațarea afacerii și managementul financiar, dinamica operațiunilor, organisational behaviour și marketing-ul serviciilor și produselor medicale – toate aceste teme vor fi dezbătute în detaliu, iar cursanții vor primi informații deopotrivă teoretice și practice.

Stiri pe aceeasi tema

Gabriel Mutu, dupa intalnirea cu copiii din Parcul Drumul Taberei: Nu am avut parte de o emotie mai mare

Cristiana Petrariu Bota

Presedintele Lions Clubs International, Naresh Aggarwal, se intalneste cu liderii Districtului Lions 124 Romania

Ioana Badulescu

Metropolitan Life le ofera romanilor platforma de despagubire e-Claims

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult