Inspectoratul Scolar Iasi, anunt important pentru profesori si elevi
Stiri locale

Inspectoratul Scolar Iasi, anunt important pentru profesori si elevi

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a facut, vineri, un anunt important pentru profesori si elevi. In urma unei sedinte a Consiliului de Administratie a ISJ, s-a luat decizia ca toate unitatile de invatamant din judet sa isi reia activitatea incepand de luni, 16 ianuarie, transmite Buna Ziua Iasi.

Potrivit deciziei luate vineri de ISJ Iasi, de luni 16 ianuarie, cursurile vor fi reluate in toate unitatile de invatamant din judetul Iasi, inclusiv in cele doua municipii, respectiv Pascani si Iasi si cele trei orase, Podu Iloaiei, Targu Frumos si Harlau.

Elevii si profesorii isi vor relua activitatea scolara si in reteaua de invatamant preuniversitar din mediul rural al judetului.

Amintim ca scolile din unele judete din tara si din Bucuresti au fost inchise total, saptamana aceasta, din cauza conditiilor meteorologice extreme.

In judetul Iasi, cursurile in scolile din mediul rural au fost suspendate joi si vineri, insa in unitatile de invatamant din orase, in care s-au facut ore de miercuri, au fost deschise.

”S-a decis menţinerea suspendării cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar din mediul rural din judeţul Iaşi în zilele de 12 şi 13 ianuarie 2017. Vor fi făcute cursuri doar în localităţile urbane: municipiile Iaşi şi Paşcani, precum şi oraşele Hârlău, Târgu Frumos şi Podu Iloaiei. Este recomandat ca elevii care trebuie să se deplaseze între localităţi, pe distanţe mari sau din zone cu trafic îngreunat să rămână acasă, urmând ca şcolile să motiveze absenţele la solicitarea părinţilor”, a declarat prefectul de Iasi, Marian Grigoras.

Related posts

Vasile Gh. Cotofan, profesor la Universitatea de Stiinte Agricole din Iasi, s-a stins din viata

Ioana Badulescu

Accident la Baia Mare in duminica Floriilor, doi morti si noua raniti

Ioana Badulescu

Infotrafic, 6 februarie 2020. Drumuri inchise in mai multe judete din tara – UPDATE

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult